Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samusia

czerwone rozstępy

Polecane posty

Witam, przytyłam i na zewnętrznej stronie ud pojawiły mi się czerwone rozstępy, są widoczne, bardzo źle się z tym czuje. Czytałam o zabiegach laserowych, więc proszę mi takich nie polecać bo na razie mnie na to nie stać. Co stosować najskuteczniejszego? Co polecicie? Co pomoże je zmniejszyć i sprawi że będą blade? Proszę o pomoc kobietki.

Gość gość
Maść cepan, tylko smarować regularnie.

Gość gość
Osobiście słyszałam od koleżanki, która w http://www.innaklinika.pl/mikrodermabrazja-diamentowa/ wykonywała mikrodermabrazję, że warto zgłosić się do tej kliniki. Podobno bardzo fachowo podchodzą tam do sprawy i z powodzeniem są w stanie zaradzić na rozstępy.

Gość xxxkatarzynka
Rozstępy to okropna sprawa:( sama się z nimi zmagałam ponad rok żeby się ich pozbyć także jest ciężko naprawdę. Bez pomocy specjalistów sama sobie z nimi nie poradzisz. Ja miałam wykonywane kilka zabiegów na rozstępy w Klinice Estetica we Wrocławiu i dopiero to pomogło

Gość kaja312
Na rozstępy tak jak mówi ktoś powyżej jedynym najskuteczniejszym rozwiązaniem jest właśnie laser i inne typowo gabinetowe zabiegi. Raczej mało prawdopodobne że sobie sama z tym poradzisz. Klinika Estetica z tego co się orientuję ma bardzo dobre opinie wśród klientów.