Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drynda

Buty do trekkingu Wojas

Polecane posty

Gość Drynda

Witam, czy któraś z Was jest w posiadaniu butów trekkingowych firmy Wojas i może powiedzieć coś na ich temat? Warto kupić?

Gość gość
Ogólnie odradzam tę firmę, drogie to a jakość mocno średnia (kupione pod koniec wiosny sandały w połowie lata miały poodklejaną skórkę, półbuty męża po pół roku zaczęły jakoś dziwnie "obłazić"). Zresztą, obuwie czy odzież specjalistyczną i tak zawsze się kupuje z firm specjalistycznych.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie dobrych butów przeznaczonych do trekkingu lub innego sprzętu do uprawiania tego sportu to polecam wam wejść na stronę www.nordicsklep.pl Mają profesjonalny sprzęt do w swojej ofercie. Sam u nich robiłem zakupy i mogę potwierdzić, że warto się do nich zgłosić.

Do trekkingu wybrałabym buty z firmy sportowej, na Twoim miejscu. Sama mam parę z Regatta.pl - https://regatta.pl/lady-alderson-mid-p3510. Wcześniej zamawiałam u nich sandały, które dobrze się sprawdził, więc poszłam za ciosem. I dobrze zrobiłam, bo buty do trekkingu też wiernie mi służą. Ceny nie są takie wysokie, dzięki promocjom, także nie odstraszą, a jakość jest bardzo okej.

Gość KaaMillla
ja kupiłam na szybko przed jakimś wyjazdem w góry i o dziwo sprawdziły się bardzo dobrze :) wygodne i nie obtarły. Zrobiłam w nich sporo kilometrów i jestem zadowolona

Gość gość
Co Wy gadać, akurat trekingowe z Wojasa są bardzo dobre. Ja już w moich łażę po górkach 3 rok i dalej sprawują się świetnie, wytrzymałe, dobre jakościowo.

Gość Marteczka_123
Są bardzo dobre, mam już jedne 2 lata i wytrzymały moje podboje po górach bez problemu. Nogi nie są zmęczone, ani poobcierane.

Gość TamarkaK
Oj już klika razy z mężem wybieramy się w góry lubimy dużo chodzić i mamy w swoich butach właśnie buty trekkingu wojasa , są bardzo wygodne i nawet nic się z nimi nie stało wiec polecam.

Gość gość
amarkaK dziś [09:27 KaaMillla 2017.11.15 Marteczka_123 2018.01.16 Płacą ci za każdy taki żałosny spamerski wpis, czy może ryczałtem? Bo patrząc na to, jak zasr*wasz forum, to chyba od pojedyńczego...:o