Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tata Nikosia

Widzenia z synkiem

Polecane posty

Gość Tata Nikosia

Witam mam problem może ktoś będzie umiał mi pomóc. Zacznę od tego że mam synka 6 miesięcznego którego nie widziałem już od ponad 5 miesięcy . Moja była partnerka zabrania mi kontaktów z synem wmawiając mi i wszystkim dookoła że jestem jakimś potworem i chcę zrobić m krzywdę . Wszystko w sądzie przeciąga i mówi że dla dobra dziecka nie mogę go widywać .nie mam jeszcze żadnych praw do niego .widziałem go tylko w szpitalu byłem w dniu porodu i w każdy dzień który spędzali na oddziale i puzniej 2 razy w domu i nagle się skończyło .zadbałem oczywiście o wyprawkę i potrzebne rzeczy . Od początku próbuje się kontaktować jeżdżąc pod jej adres pytając czy wkoncu zmieniła zdanie pytam w wiadomościach jak się czuje mały ale bez odpowiedzi . Dodam że nasz konflikt powstał gdy źle wyraziłem się o jej rodzinie . Czy kobietom tak ciężko zrozumieć że dziecko potrzebuje kachajacej mamy i kochającego taty by być szczęśliwe ? Czy faktycznie tylko mama mu wystarczy ? A i jeszcze mam pytanie ile mniej więcej mam wysyłać jej pieniążków na utrzymanie dzidzi które jest w pełni zdrowe ? Alimentów nie mam jeszcze zasądzonych a nie chce uciekać od odpowiedzialności.

Gość gość
nie masz większych problemów? dzisiaj k***a mecz jest

Gość gość
"nie mam jeszcze żadnych praw do niego" - masz. Przeciez sad Cie nie pozbawil wladzy rodzicielskiej.

Gość gość
Niestety nie mam nie jestem zapisany jako ojciec . Poszła zapisywać dziecko w tajemnicy przede mną razem z jej mama . Bo nie miała ukończonych 18 lat .

Gość gość elo
Chłopie nie poddawaj się walcz ja byłem w podobnej sytuacji po roku zaczęliśmy być razem i jesteśmy już 10 lat nie wiem na czym polega wasz konflikt ale jest szansa . Odnośnie pieniążków myślę że 300 zł powinno być okey .nawet jak się nie dogadacie walcz o syna ojcostwo jest piękne .

Gość gość
Najpierw upewnij się że to twoja dziecko .bo tak nie zachowuje się matka która wie kto jest ojcem . Jak jesteś to trafiłeś na zwykłą k..........

Gość gość gość
Moim zdaniem 300 zł jest w sam raz sam mam roczne dziecko więc wiem jakie są wydatki . A odnośnie widzenia bądź cierpliwy a na pewno sprawa pójdzie do przodu i niedługo będziesz pokazywać świat synkowi trzymam kciuki .

Gość gość
Widac, ze spoko gosc z Ciebie Szkoda, ze ja zle trafilam.. Ech, zycie.

Gość Tata Nikosia
Nie wiem czy taki spoko bo podobno wszystko to moja wina bo obraziłem jej rodzinę a ja uważam że szczerość to nie obraza . Powiedziałem że jej rodzice prawie codziennie piją i żeby zastanowila się czy jej dom to właściwe miejsce do wychowania małego dziecka od tego się zaczęły moje problemy . I teraz jestem wrogiem całej rodziny łącznie z moim synem niestety oczywiście według nich .

Gość Tata Nikosia
Myślałem że wypowie się jakaś mama która była w podobnej sytuacji i powie czego oczekuje kobieta w takiej sytuacji .

Gość Grażynka ggg
Według mnie to nie jest kobieta tylko zwykła s*ka olej ja totalnie nie zasługuje na twoje zainteresowanie . Prawdziwa matka oddała by wszystko by jej dziecko miała ojca . Trzymam kciuki za cb i twojego synka jeżeli wogole jest twój .