Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie ze nie zalicze roku w lo zaocznym bo nie kumam matmy

Polecane posty

Gość gość

NNajgorsze ze wiekszosc osob kuma tylko ja i pare osob to takie glaby. Ja ogolnie mam braki jeszcze z gimnazjum po prostu nie wiem jak co rozwiazywac, nie znam wzorow, zasad. Jak ja to nadrobie troche sie uczylem ulamkow rok temu i jiz ogarnialem co kiedy itp to samo np z niewiadoma i procenty teraz jakby nic nie pietam jiz a geometrii ani trochę nienogarniamn czy za pomoca internetu sam sie moge nauczyc????

Gość gość
Jak zwykle poważne problemy bez odpowiedzi.

Jeśli nauczyciel będzie widział że sie starasz czyli chodzisz na zajęcia- to bardzo ważne- to na pewno zaliczysz, za samą obecność, nie każdy ma możliwości żeby w miare dobrze uczyć sie ze wszystkich przedmiotów, a to jeszcze lo zaoczne wiec wiadomo że chodzą różni ludzie. Nie martw sie na zapas🌻

Gość gość
tak jest fajna strona i z neta się nauczysz

Gość gość
FleurRebelle dziś Właśnie nie do końca bo za miesiąc egzamin mamy i jak ktoś obleje to automatycznie nie zdaje i rok od nowa, bo w takiej szkole jest inaczej niż w normalnej.

Gość gość
Ogólnie takie przyklady z neta rozwiaze jak poogladam ale przyjdzie test i jest treść i ja nie rozumiem w większości przypadków co zrobić, jak rozwiązać :(

A to pierwszy rok? Moze was troche straszą? Może da sie podwyższyć stopień obecnoscią albo troche was naprowadzi(podpowie) na egzaminie. Nie wydaje mi sie że udupią osobe która sie stara i chodzi:)

Gość gość
Tam nie ma stopni jest tylko egzamin na koniec semestru z każdego przedmiotu dostaniesz 1'to zaczynasz od nowa a mi się pewnie na 2 nie uda z moim szczęściem 😭

Gość gość
Ja kiedys bylam 4 razy na szostym semestrze a potem juz ani razu nie powtarzalam.