Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 4 latka

Czy to może być ciąża???

Polecane posty

Gość Mama 4 latka

Hej dziewczyny mam pewien problem ale moze zaczne od poczatku. W pazdzierniku kochalam sie z mezem po owulacji bez zabezpieczenia to bylo jakos z tydzien przed spodziewanym okresem ktory powinnam dostac 5 listopada. Cykle od kilku miesiecy mam regularne co 28 dni a dzis 34 dzien cyklu i brak okresu. Wczoraj rano robilam test i negatywny. Czy w takim razie moze to byc ciaza a test zrobilam za szybko?? Bylyscie w takiej sytuacji, prosze o opinie.

Gość gość
Proponuję bthcg rozwieje twoje wątpliwości.

Gość gość
Skoro robiłaś test niespełna 2 tyg. po stosunku przy którym mogło dojść do zapłodnienia, to może być jeszcze za wcześnie. Powtórz albo zrób badanie z krwi.

Gość Mama 4 latka
No tez mysle ze moze bylo za wczesnie. Dzis dokladnie mija 7 dzien od spozniajacego sie okresu poczekam jeszcze tydzien i zrobie kolejny test no chyba ze nie bede musiala

Gość gość
Dziewczyny jezeli kochalam sie z mezem po owulacji bez zabezpieczenia i spoznia mi sie okres to po ilu dniach od dnia w ktorym powinnam dostac @ test bedzie wiarygodny? Dodam ze okres powinnam dostac 5 listopada czyli dzis mija 8 dzien po terminie a cykle mialam 28 dniowe