Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia_47

jesteś jak KARMA jakaś! Tylko wracasz co weekend..

Polecane posty

Gość Basia_47

Witam, jestem Basia (rozwodka) sama od 4 lat. Niedawno w moim , życiu mjawił się facet. Młodszy i przystojny nie ukrywam, choć nigdy bym nie przypuszczała ze prawie 20lat młodszy facet odmieni moje podejscie do seksu.. Nie chciał robić czegoś na siłę, zapytał jak sobie wyobrazam najlepszy raz i najskrytsza fantazje.. Na to on , że nie wiem nawet ile ją ominęło.. i albo chce odkryć się na nowo ale musię przełamać wstyd i otworzyc fantazje . Niewiarygodne, kiedyś bym nie dała pupy teraz 2h w sam tyłek dosć brutalnie , a cipkę mam taką ładną, że powinnam ją u fotografa sesje robic.. ponoć kobiety robią sesję dla samych siebie. W seksie nie ma rzeczy niemożliwych są tylko zwariowane fantazje i druga osoba która nam pomoze je zrealizowac.. Kiedyś w jednym hotelu z kolezanką namawiali 63l Panią zbeby tylko patrzyła jak to robia jak się okazało była tak uwięziona w swoich fantazjach ze nie wierzyła ze ich spotkała bo mąż już wiadomo.. ponoc uwielbia facetowi robić ręką i całą noc go trzymała w garści jego fajnego kutsa duzego i po depilacji a to ja kreciłoo bardzo. To jest WSPANIAŁE Mieć kogoś tak zwariowanego.. a nie tylko klasyk i klasyk bo nudy szybko się pojawiają.. POLECAM ZWARIOWAĆ!!

Gość gość
Nie wyszło ci to prowokatjone