Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem

Polecane posty

Gość gość

czesc mam 14 lat nazywam sie bartek jestem mlodym niewielkich rozmiarow chlopcem ktoremu brakuje milosci jestem po ciezkim zwiazku z dziewczyna ktora miala na imie kasia . nie radze sobie z tym ze kiedy ona chciala uprawiac zemna s*ks to ja nie moglem bo bylem u babci a kiedy przyjechalem to opowiedziala mi z pykantymi szczegolami jak zrobila karolowi loda tak dokladnie KAROLOWI zabolalo mnie to wiem powiecie ze mam tylko 14 lat i nie wiem co to zycie ale C***A wiecie wiem o rzyciu wiecej niz nie jeden 40latek nie mam pojecia co teraz zrobic moge mu niby przywalic w ta glupia buzie ale boje sie konsekwencji ze strony szkoly rzadko tam bywam i czesto bywam u dyrektora a do tego tak jak wspomnialem jestem drobym chlopaczkiem ze wsi ktory chodzi w gumofilcach ale to nie post o mnie . Powiedzcie mi co powinienem zrobic czuje sie taki bezradny :(

Gość gość
:D Janusz asiutka ma teraz 14 lat :D

Gość gość
o co Panu chodzi ?

Gość gość
olej Kaśkę bo złapiesz hiva a Karol nie jest winny że Kaśka się za niego wzięła przecież nie byłeś w związku z Karolem tyko z Kaśką to ona powinna być ci wierna poszukaj innej dziewczyny

Gość gość
ona jest moim calym swiatem nie widze zadnej innej poza nia :(

Gość gość
głupi jesteś masz dopiero 14lat jeszcze w innej się zakochasz

Gość gość
tak sie tylko mowi a tak naprawde ta pierwsza sie kocha najbardziej wiecie o czym mowie ?