Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam od męża wpierd...i karę

Polecane posty

Gość gość

Bo zwrócić uwagę na weselu że ma nie pić wróciliśmy do domu bił mnie pasem opóźnienia minut kazał mi klęknąć i przeprosić nie chciałam ale Raczej uległam o******elam mu i na koniec dostałam liścia

Gość gość
ja kiedyś dostałem łomot od byłej, trenowała mma, chciałem ją uderzyć, a ona prawie mnie zabiła

Gość gość
Śmieszne jak my 15lmalzenstwo

Gość gość
Ja to lubie jak mnie nie raz ukarze. Lanie pasem po posladkach jest sexy. Kleczenie tez. Z liscia nie dostalam nigdy.

Gość gość
gość dziś ja swojego biję regularnie w ramach treningu

Gość gość
już ja bym mu dała odpowiednią karę...

Gość gość
Ja nie od męża tylko od swojego faceta. Piliśmy dość dobrze, wyszłam na dwór się wysikać i zobaczyłam, że podgląda mnie jakiś facet. Jak skończyłam, to wstałam i zapytałam czy chce obejrzeć moją małą czy pupę. Nie wiem czy chciał ale pokazałam mu wszystko. Jak się okazało mój facet też się wyszedł wysikać i zobaczył, jak z opuszczonymi majtkami prezentuję się temu obcemu. W kempingu dostałam od swojego w gębę. Wtedy podskoczył do niego jakiś inteligencik i powiedział, żeby dał sobie spokój. Trzeba dać mi lanie, jak dzieciakowi - pasem na goła pupę. Mój uznał ,że to dobry pomysł. Musiałam przy wszystkich ściągnąć spodnie i majtki, położyć się z gołą pupą na łóżku. Dostałam z dziesięć bolesnych batów. Inteligiencikowi byłam w końcu wdzięczna. Bo złapał mojego za rękę i powiedział, że starczy.

Gość gośćparassolka
chorzy ludzie to jest dewiacja to sie leczy,rajcowanie sie biciem kogoś po gołym ciele kogoś kręci to znaczy że ten ktoś ma poważnie z głową!Patologia!