Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12345609876

za tydzień jade z moją dziewczyną na dominikane. w zwiążku z tym

Polecane posty

Gość gość12345609876

macie jakieś pytania?

Gość gość
Dominikana jest przereklamowana, poza hotelem nie ma nic. Tylko przestępczość.

Gość gość
Pieknie tam jest :) chcialabym tam kiedys wrocic... niestety na razie sie nie zanosi :/ udanego wyjazdu!

Gość gość1233456098766
Dominikana jest przereklamowana, poza hotelem nie ma nic. Tylko przestępczość. ale my nie jedziemy tam zwiedzać czy inne podobne pierdoły, tylko odpocząć i delektować sie swoim towarzystwem. Większosć czasu spędzimy wylegując sie na plaży i w hotelu

Gość gość
To jeśli chodzi o wylegiwanie się na plaży lub w hotelu to są bliższe destynacje. Za taka sama kasę możesz mieć lepszy hotel, lub taki sam poziom i zaoszczędzić.

Gość gość
Ale akurat plaze w punta canie bija na glowe wieeele innych plaz :P poza tym co do blizszych kierunkow to w listopadzie juz cala Europa odpada na plazowanie, pozostaja kanary albo wlasnie dalsze kierunki

Gość gość
To jeśli chodzi o wylegiwanie się na plaży lub w hotelu to są bliższe destynacje. Za taka sama kasę możesz mieć lepszy hotel, lub taki sam poziom i zaoszczędzić. rozumiem ze gwarancja pogody też na takim samym poziomie jak tam? jakby w europie teraz gdzieś było 30 stopni i takie wspaniałe widoki jak tam to pewnie nawet bysmy woleli tutaj, blizej... ale jakbys nie zauważyła, w europie obecnie zima sie rozpoczyna. patrzylismy kanary to kolo 20 stopni, inne miejsca jeszcze zimniej. a do arabstwa nie jeździmy, jeszcze nam życie miłe...

Gość gość
Katar czy ZEA są bezpieczne, a w hotelu to wszędzie jest bezpiecznie. Z resztą zapewne to planowaliscie więc wystarczyło miesiąc wcześniej i miałbyś duży wybór. No ale nie o tym temat. Generalnie jeśli to ma byc sex wypad to nawet bez pogody są fajne miejsca. Ja byłam kiedyś w Niceii i przez 72 godziny nie wyszłam z hotelu ;)

Gość gość
owszem planowane to było, ale ze wzgledu na moja prace do ostatniej chwili nie wiedzialem kiedy będe miał mozliwość wyjazdu. także wycieczke kupiliśmy wczoraj a juz za tydzien lecimy. wczesniej sie nie dało. i nie bardzo rozumiem czemu to mialby byc sex wypad, aczkolwiek tego tez napewno nie zabraknie...

Gość gość
Facet chciał się pochwalić a wy zamiast och i ach to normalne pytania zadajecie.

Gość gość12345098765
a KATAR czy ZEA cenowo wychodzi podobnie jak DOMINIKANA takze nie wiem czego sie czepiasz? KATAR ZEA to nie tanie i bliskie egipt, maroko czy tunezja. A wątpie czy w krajach które wymieniłas miałbym takie widoki i dziką nature jak na karaibach