Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, jaki macie pozytek z facetow ?

Polecane posty

Gość gość
Miłość, rodzinę, dzieci ą w ogóle to głupie pytanie. Pożytek to można mieć z pracownika.

Gość gość
żaden

Gość gość
Ja tak tego nie postrzegam. Facet to nie przedmiot, żeby przynosił "pożytek". Dla mnie to ktoś, kogo mogłabym kochać najbardziej na świecie i tęsknić za nim każdego dnia, marzyć o nocy spędzonej z nim w jednym łóżku i być przekonaną, że spędzę z nim całe życie. Eh! Marzenia...

Gość gość
czemu marzenia?

Gość gość
Mój kupił mi ostatnio w prezencie na rocznicę płyn przeciw parowaniu szyb w aucie K2 Fox XD Niezbyt to romantyczne, ale pożytek taki, że szyby faktycznie nie parują ;)

Gość gość
delikatnie wali hipokryzją

Gość gość
Nie jedna ma łosia, co może walić go po rogach i traktować jak bankomat!

Gość gość
gość dziś - marzenia bo wciąż jestem sama i przykro mi, kiedy czytam jak niektóre kobiety "najeżdżają" tu na swoich facetów i narzekają i nie doceniają tego, że mają przy sobie kogoś.

Gość gość
wyparować szyby w samochodzie to trzeba mieć ognisty temperament

Gość gość
przesadzasz, niektorzy ludzie sa siebie warci, chociaz czasem dobrzy faceci trafiaja na soooki

Gość gość
bo czlowiek to glupie stworzenie, chce i teskni do tego czego akurat nie ma. dlatego samotni chca kogos miec, a zwiazani tesknia za swoboda

Gość gość
czyli, że jesteś głupia?

Gość gość
19.11 ale jak jest sie samym i chce sie zwiazku to normalne, ze sie za tym teskni. Jesli juz jestes w zwiazku to albo pracujesz nad nim jak nie jestes zadowolony, albo dajesz tej osobie odejsc i szukadz kogos nowego, narzekanie nic nie zmieni.

Gość gość
faceci rania non stop kobiety, bo kobiety sa dla facetow kims podrzędnym choc mowi ze kochaja ze milosc bla bla (to tylko manipulacja by zaciagnac kobiete do lozka) a kobiety sie na to nabieraja bo sa uczuciowe, romantyczne (faceci to wiedza i wykorzystuja, manipuluja kobietami) i sa z tymi facetami mimo iz nic dobrego z ich strony nie dostaja tylko wyzwiska, wulgaryzmy, klamstwa, wykorzystywanie, wiec co to za pozytek? ZADEN ! lepiej zyc bez faceta

Gość gość
Narzekasz na mezczyzn bo lecisz na dupkow a porzadnych olewalas stad takie myslenie. Mizoandria nabyta prawdopodobnie. Udaj sie do psychologa.

Gość gość
Szyby fakstycznie nie parują. Za to facet wyparował :O

Gość gość
Autorce chodzi o to że Facet w dzisiejszych czasach jest traktowany jak dobro inwentarza takie jak pralka czy zmywarka ;) Musi mieć określony zestaw cech i przynosić odpowiednie korzyści inaczej jest zbędny <3 Facet to tylko narzędzie służące Kobiecie do osiągnięcia określonych celów nic ponad to ;) Można je sobie wymienić w dowolnym momencie jak trafi się takie bardziej przydatne.