Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteś dalej kochany, mój kochany

Polecane posty

Gość gość
Ja to się już napokutowałem, nawet mnie nie strasz :-P M.

Gość gość
Idź do chętnie dającej na różne sposoby, jakie to złożyczenie? A że wrócisz skruszony to chyba tez nie jest takie straszne:P

Gość gość
pokuty nigdy za duzo... widzę, że my bez siebie żyć mozemy pisać głupoty, byleby pisać i ją/jego zająć trochę chora miłość, ale chyba miłość

Gość gość
Miłość jest dopiero jak dziewczyna połyka, to prawda :-)

Gość gość
...pierwszemu lepszemu tego nie zrobisz, nieprawda? :-)

Gość gość szaarriiikkkkk
dlatego kochany piesek ze mnie...ale szwgruufff mom co nie miara...

Gość gość
Prawda... że mam w ogóle z tym problem, akceptuję tylko w cycki :-( E.

Gość gość
No ale w cycki też leci na buzię, do ust w oko :-P M. ❤️

Gość gość
To jest do zaakceptowania jeszcze :-O E.

Gość gość
M. chociaż Cię kocham to jednak odchodzę, zostań sobie z podszywaczką E. Ps. Pamiętaj, zmień stan...bo w Twoim stanie...Całowałabym Cię po rękach bylebyś zrozumiał i zmienił swe namietności...E.

Gość gość
Ale ja nie chcę po rękach :-P M. 👄

Gość gość
Przykro mi, po buziuchnie nie mogę... Kończymy, bo źle się to wszystko skończy!!! E.

Gość gość
Dobranoc M.!

Gość gość
Pa cześć do jutra, zadedykuj mi samogwałta jednego ;-) M.

Gość gość
samogwałt? nawet się nie waż! Boże, czemu ja Cię muszę dźwigać? Dobra, masz buzi 👄

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gośćSympatyk
Ela to że nie dawałaś mężowi jest na Twoją niekorzyść Ty możesz stać za rozpadem małżeństwa A jeżeli chodzi o wiare w Boga: są 2 powody dla których bierze się ślub kościelny 1) aby nie żyć w grzechu czyli chodzi o seks 2) żeby zaludniać ziemie czyli też chodzi o seks! Jeżeli para nie uprawia seksu nie musi brać ślubu a może mieszkać i żyć razem i nawet na golasa razem spać (ale bez seksu) i nie będzie to grzech! Rozumiesz?

Gość gość
Kto pisze te farmazony o jakiejś E. i M. Z tekstów wynika, że to jakaś nawiedzona, religijnie zmanipulowana baba.

Gość gość
No właśnie, kto cały czas pisze za tą E. i tego M. tu miesza... Teraz każda E, każda Ela, Ewa id. ma traume, jeszcze zeby ten ktos nie byl kojarzony w życiu prywatnym i z tego powodu nie miał nieprzyjemnosci... oj, dzieci...

Gość gośćSympatyk
Ale jest jeszcze coś: nieskonsumowane małżeństwo może dostać rozwód kościelny Więc nadal wszystko się sprowadza do seksu-przez niego lub dla niego bierze się śluby.

Gość gość
Kiedyś na Onecie pod horoskopami też jakaś p*****lnieta udawała, że pisze z jakimś facetem. I chyba też jakaś E. A ty, który piszesz o ślubie kościelnym to ci współczuję ciasnoty umysłu...

Gość gość
jeśli z kimś przebywasz non stop, non stop to seks się zdarzy, nienormalny jesteś człowieku? a poza tym ślub się bierze,ale nie tylko dla seksu...

Gość gośćSympatyk
To co napisałem wyżej to 100% prawdy ale jest jeszcze cos ale nie mam źródeł przy sobie aby potwierdzić to: wydaje mi się że w sprawie seksu nie ma równouprawnienia tzn.bardziej żona powinna dawać mężowi niż na odwrót Sprowadza się to do wytrysku nasienia mężczyzny poza pochwe żony co może być grzechem np.masturbacja czy zdrada.

Gość gośćSympatyk
Ja tylko przytaczam wyrwane z kontekstu nauki kościelne dotyczące seksu możecie nie rozumieć ogółu Czytałem i interesowałem się tym kilka lat temu.

Gość gość
niektórzy mają dość małżeństwa, ślubów, facetów...

Gość gość
6:37 tego jest za dużo żeby dokładnie opisać. Zasuwaj do księgarni i kup z 10książek o nukach kościoła dotyczących seksu! A nie opierasz swoją wiedze ze swojej wyobrźni.

Gość gość
Marian, Mariusz, Marcin, Muniek, Mirek, Mieczysław - imion na M. tysiace Eliza, Ewa, Elwira, Edyta, Elżbieta, Emila - imion, na E. wiele, wiele.. Religijność osób skromnych, pobożnych unikających życia w konfikcie z prawem Bożym, też znacząca, znacząca... co was obchodzi podejście kogos tam x do spraw tabu-sex z tego, co tu widać, to ktoś tam trwa w nieszczęsliwym małżeństwie, pozbawonym ikry, a może właśnie miłości... i stąd aseksualność i rownież stąd w końcu jeden z męczenników lokuje uczucia w innym człowieku i zobligowany konfliktem w sumieniu, trwa w jakimś chorym układzie, licząc może, że ten drugi pomoże się wyrwać z piekła dwuznaczności, ale widać nic z tego...miłość i w drugim bagnie, nie ma miłości, ale jest żywa kalkulacja uczuciowa, chyba wampiryzm uczuciowy. To tyle...

Gość gość
Tam, gdzie miłość, tam jest seks...no chyba, że właśnie ktoś jest aseksulany, za to musi mieć inną dewiację...

Gość gość
Tutaj jakaś pisała, że od 10 lat nie uprawiała z mężem seksu i była zdziwiona, że ją zdradził...

Gość gość
8.36 to nie ta...jak widać dużo jest takich osób