Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana skorna

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam problem, który meczy mnie już jakis czas i jest to dla mnie dosc wstydliwe(?) Między piersiami zrobiła mi sie zmiana skórna, m.in. skóra przybrała brązowego koloru, czasem robią się w tym obszarze bolace pryszczyki podskorne i wydobywa się nieprzyjemny zapach ale to rzadko :( próbowałam juz takich rzeczy jak peelingi, nawilżanie różnymi kremami, stosowanie maści z witamina A lub antybiotykiem i nic Gdy biorę prysznic to w tym miejscu skóra daje się zrapac (?) ale to też nic nie daje Co to może byc? Do lekarze się wstydze iść ale w ostateczności pójde bo mam dosx :(

Gość gość
Idz po masc z antybiotykiem.

Gość gość
A co w tym wstydliwego, że coś ci sie zrobiło na skórze?

Gość gość
Do lekarza!

Gość Witusia
Zdecydowanie idź do dermatologa. Ja korzystam z pomocy dermatologa w Evimed http://evimed.com.pl/dermatologia/ Nigdy nie miałam wrażenia, że to coś wstydliwego a miałam problemy, których nie jedna kobieta mogłaby się powstydzić. Dla dermatologa to codzienna praca.

Nie ma się co wstydzić iść do lekarza. To trzeba zdiagnozować i zastosować odpowiednie leczenie. Tym bardziej piszesz, że już próbowałaś różnych specyfików. Trzymam kciuki Koleżanka zna dobrego dermatologa pani dr Anna Omernik : https://gdzieskierowac24.pl/lekarz/anna-omernik-dermatolog-gdynia?miasto=gdansk&specjalizacja=dermatolog Polecała mi i jest kobietą będzie łatwiej ze wstydem :) Nie zwlekaj