Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pijecie alkohol majac pod opieke dzieci

Polecane posty

Gość gość
Jeśli jesteśmy z dziećmi u kogoś to tylko jedno pije. Jeśli w domu lub po sąsiedzku czasem oboje ale my ogólnie nie pijemy dużo tylko raczej towarzysko. Czyli np mąż pije ze znajomymi a ja jedno piwo przez cały wieczór czy max 2 lampki wina. Ale to b. Rzadko. A i zawsze mamy do kogo zadzwonić gdyby trzeba było nagle pojechać do lekarza z dziećmi albo coś

Gość gość
Nie.

Gość gość
Pije jak zasna ale tak z pol piwa albo lampka wina.

Gość gość
Ja nie. Mąż jedno lub pól piwa ale bardzo rzadko.

Gość gość
ja pije piwko przed snem bo lubie,innego alkoholu nie trawie,mój tak samo ale zawsze w granicy rozsadku,nie upajamy się...mieszkamy w tym samym domu co teściowie tyle że mamy osobne mieszkania także w razie czego mamy kogo poprosić o pomoc gdyby się coś stało...

Gość gość
Nie, piję czasami wino albo piwo, ale tylko jak mąż jest w domu, a on nie pije wcale. Kiedy męża nie ma- nie piję.

Gość gość
Jeśli mąż nie pije to tak. Stosuje tą metodę, że jedna osoba dorosła musi być w domu trzeźwa.

Gość gość
Nie, mnie odrzuca od alkoholu i nie pije wcale a maz bardzooo okazjonalnie

Gość gość
Lubimy alkohol i ja i maz, przed ciaza czesto imprezowalismy ostro, jednak od zajscia w ciaze ja bardzo malo pije, w ciazy oczywiscie w ogole i podczas karmienia zero alkoholu, a gdy skonczylam karmic to jest zasada ze jedno pije z ktorej najczesciej korzysta moj maz,wszelkie imprezy, gosci u nas czy gdzies to ja siedze na sucho, nie przeszkadza mi to jednak, zle bym sie czula pijac przy malym dziecku czuje sie w obowiazku ze gdyby cos sie stalo to wsiadam i jade a nie mysle o boze wypilam piwo. A czesto mam ochote wypic piwko przed snem bo zawsze to lubilam.

Gość gość
Tak. Oczywiście nie nie wiadomo i ile, ale lampkę czy 2 wina do obiadu czy kolacji, albo kieliszek nalewki jak najbardziej.

Nigdy. Zawsze sobie myślę, że gdyby coś się stało, to bym sobie tego nie wybaczyła. I jakoś nie mam potrzeby.

Gość gość
Ja lubie ze swoim od czasu do czasu wypić wspólnie drinka lub dwa ale nie więcej , kiedy jest już czas tylko dla nas i dzieci już śpią , lubimy też od czasu do czasu wspólnie iść na party i się pobawić trochę więcej napić ale dzieci są wtedy pod dobra opieka :)