Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inri

do wysokich dziewczyn

Polecane posty

Gość inri

Mam pytanie do dziewczyn mających około 170 cm wzrostu. Spotykałybyście się z facetem poniżej 180? Czy byłby u was raczej bez szans?

Gość gość
Nie zwracam uwagi. Do tej pory mi się nie zdarzyło żeby trafić na niższego ale jeśli wszystko inne by mi odpowiadalo to czemu nie?

Gość gość
Mam 170 a mój mąż praktycznie ma tyle samo wzrostu i tylko wizualnie nie pasujemy do siebie, bo tak naprawdę jestesmy najbardziej dobraną parą a mój mąż jest bardzo meski mimo niewysokiego wzrostu.

Gość gość
przy takim samym wzroście trudno np o założeniu obcasów, bo jak by wam dodać te 10-12cm to facet przy was wyglądałby komicznie.

Gość gość
Nic mnie nie obchodzi co inni mówią o nas i czy komuś nas wygląd się nie podoba, ja jestem zadwolona ze swego małźeństwa i to jest dla mnie najważniejsze.

Gość Teppic No5
"W łóżku wszyscy jesteśmy jednego wzrostu" Ten argument jeszcze mnie w kontaktach z kobietami nie zawiódł.

Gość missss3
ja mam 30 lat i 177 cm wzrostu. Gdy miałam 18 lat miałam juz 176cm. więc w 10 lat urosłam 1 cm.(wazę 6o kg od kilkunastu lat) Ja bardzo zwracam uwage na wzrost u facetów. Facet na ktorego nie zwrociłabym uwagi to taki 150cm-174. dopuszczam ze moze byc okolo 3 cm nizszy. Ale jak niższy to bardzo dobrze zbudowany.:) szerokie ramiona,silne rece.I to coś.

Gość Teppic No6
@up Wychodziłoby, że gdybyś była moją dziewczyną, dostrzegałabyś mnie tylko w godzinach porannych, kiedy kręgosłup jest wypoczęty i mam 175cm :D Wieczorem mógłbym się za to skupić na grach komputerowych - nie taki zły układ :P