Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipochondryczka26

Cytologia gr.|||

Polecane posty

Gość hipochondryczka26

Witam, pierwszy raz na forum...Drogie Kobietki byłam ost. na wizycie ginekologicznej, gdzie została mi pobrana cytologia. Teraz w pt. zad. do mnie Pani Położna z przychodni z inf., że mam się jak najszybciej zgłosić na konsultacje wyników, ponieważ wyszły złe. |||GRUPA LSIL (hpv/cin1) wskazania:kolposkopia. W pierwszym momencie nie dotarło to do mnie, ponieważ mam 26 lat, dziecka jeszcze nie rodziłam, ost. cyt. miałam 5 lat i była w porządku, usg zawsze ok, jestem przerażona. Dziś idę na wizytę, czy któraś z Was miała takie same wyniki i może się podzielić info? Dodam, że trafiło na mega hipochondryczkę i mam już czarne myśli i okropnie się boję i panikuję.

Gość gośćgość1
Ja mam wynik IIIb i też mega panikuje. Mam syndrom białego fartucha. Czeka mnie ten sam zabieg.

Gość gość
A co Ci pow. lekarz? Byłaś tylko u jednego? Jakieś zalecenia? Leczenie? Lekarstwa? Ile czekasz na kolposkopię?

Gość gość
Wiesz co, ja nie miałam żadnych problemów, ale grupa III to juz nie przelewki. 5 lat miedzy cytologiami to bardzo dluga przerwa

Gość gość
Więc masz tylko zalecenie, żeby zrobić kolposkopię tak? A jaki termin na kolposkopię? Prywatnie, czy nfz?