Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Czy miasta z tramwajami są gorsze od miast bez tramwajów?

Polecane posty

Czyli idąc tym tokiem rozumowania Opole jest lepsze od Wrocławia bo nie ma tramwajów czyli tego przestarzałego środka transportu jakim jest tramwaj tramwaje były w modzie przed pierwszą wojną światową a teraz jest 21 wiek a takie okropne i zacofane miasta jak łódź Wrocław Warszawa mają tramwaje jakoś, Opole Lublin a nawet Nowy Jork, Białystok, kielce, Rzeszów nie mają tramwajów i żyją i są nowoczesne nawet w USA Nowy Jork nie ma tramwajów :)

Gość gość
Lublin ma za to trolejbusy, jeszcze bardziej staroświeckie i niemodne

Ja tramwajem jechałem wiele lat temu we Wrocławiu i nie to że to gó'wno jest ciasne to pełno spoconych ludzi i smród :(

Gość Teppic No6
♪ Hej, Opolanie, przyjedźcie do Łodzi, zobaczyć tramwaj, co bez konia chodzi. ♫

Gość gość
A ja mieszkam w Edynburgu w Szkocji u tutaj przez ostatnie 4-5 lat budowano jedna super-nowoczesną linię tramwajową i wydano na to fortunę:D ale za ilestam setek lat podobno inwestycja ma się zwrócić ;D

:D

Gość gość
Mi jest dziwnie bez tramwaju bo jestem z Gdańska i z mojego osiedla dojadę wszędzie praktycznie na każdą inną dzielnice tramwajem . Na co dzień nie mieszkam w Polsce i mieszkam w mieście gdzie nawet autobusem nie dotrę tam gdzie trzeba,musze mieć auto .Nie uważam ze miasto bez z z tramwajem jest lepsze czy gorsze a dla mnie tramwaj jest ok

Gość gość
No i Nowy York ma metro tam jest masa ludzi są tez autobusy ale metro dociera wszędzie NY nie ma co porównywać ze nie ma tramwaju.