Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta która nie uprawia seksu od dawna

Polecane posty

Gość gość

jest bardziej marudna, przygnębiona i smutna od reszty kobiet? ja jestem marudna i przygnębiona i w zasadzie każda kobieta z jaką się porównuję jest bardziej energiczna, dynamiczna, weselsza niż ja a ja jestem zmęczona, przygnębiona, nie mam ochoty poznawać ludzi seksu nie uprawiam od lat, nie z braku okazji, ale chyba z przyzwyczajenia, nauczyłam się tak żyć, sama i bez faceta to pewnie głupie, ale myslicie, że seks by coś we mnie zmienił? :D

Gość gość
Chyba leki na depresję i dobra terapia.

Gość gość
to też jakaś myśl

Gość gość
To jednostka chorobowa i ma swoja nazwę - zespół Kehrera.

Gość gość
jak czytam o tym zespole to widze objawy ginekologiczne, o psychice nic tam nie widzę oprócz "Najpierw jednak w chorobie mamy do czynienia z objawami dotyczącymi psychiki. Kobieta staje się bardziej nerwowa, rozdrażniona, pobudzona, bywa bardzo kłótliwa i agresywna" Ja jestem raczej pozbawiona energii i smutna. http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/problemy-z-seksem/zespol-kehrera-choroba-wdowia-objawy-niezaspokojenia-seksualnego_43718.html

Gość gość
nie to po prostu obnizenie nastroju, początki depresji albo cos z prostszych chorób, np anemia, wahanie hormonalne

Gość gość
jesień, brak słońca. Nie podciągaj wszystkich problemów pod tyłek :P

Gość gość
To zdefiniowana przez medycynę choroba, idioto.

Gość gość
to wygląda na początki depresji a nie niedo\r\u\c\h\a\n\i\e\

Gość gość
Ja chyba też czytałam o tym, bo dajże na http://www.womenshealth.pl/ i fachowo ma to swoją nazwę. Poszukaj tam, może jakichś porad się doszukasz

Gość prawi 114
i myślisz naiwnie, że jak zaczniesz nabijać się na penisa to wszystkie problemy znikną? Naiwna jesteś . To właśnie ludzie, którzy uprawiają seks stają się nudni, przesyceni rutyną, a seks jest dla nich jak czynność fizjologiczna .. Wezmy taką Katarzynę Cichopek .. Czy ona nie jest beznadziejna ? Seks zabija w człowieku inwencje i wrażliwość .. Ludzie stają się uzależnieni od tego jak od jedzenia..,.

Gość prawi 114
jeżeli coś masz to tego nie doceniasz .. dlatego najedzony nie zrozumie głodnego .. Jeśli ktoś ma dużo seksu to staje sie zwyklą bezduszną maszyną bez uczuć wyższych

Gość gość
Nie masz paluszków?

Gość prawi 114
wiadomo, że palce lepsze niż penis .. usiądziesz sobie na penisie i po 9 miesiącach będziesz karmić mlekiem .,. A palec cie nie zapłodni czyli nie ma ryzyka ciąży ..,,. Same plusy

Gość prawi 114
najpierw się pchacie na penisa, a potem jest płacz

Gość gość
Glupoty opowiadasz, ze az boli. Znaczna czesc kobiet nie uprawia seksu od dawna (babcie, starsze panie, wdowy, mlode dziewczyny, samotne , ciezko chore, itd.) . O seksie sie teraz wiecej mowi i pisze niz realnie uprawia. Ludzie kochaja sie przecietnie dwa razy w tygodniu, a czytaja na kazdym porali piec razy dziennie.

Gość gość
Seks jest tylko potrzebny do zrobienia dzieci

Gość gość
16:39 tobie debilu w ogóle nie jest potrzebny bo nie powinieneś rozsiewać swoich wadliwych genów.

Gość gość
ale jest potwierdzone naukowo ze Sperma ma dzialanie antydepresyjnie

Gość gość
Autorko, raczej bzdury piszesz. Ja stara panna juz prawie bylam, seksu nigdy wcale, a zadne doly mnie z tego powodu nie lapaly. To uprawiajac seks predzej mozna zadolowac, np. jesli sie trafi na niezbyt ogarnietego partnera albo gdy seks stresuje, wszak z niego dzieci moga byc w kolko :-), poniewaz nie ma kupnych srodkow antykoncepcyjnych pewnych na 100%.

Gość gość
Wrzuć na luz, seks jest przereklamowany ;-)

Gość gość
Ale jest przyjemny ;)

Gość gość
Większość dorosłych ludzi potrzebuje seksu, jak by nie próbował zakłamać i potępić tego kościół.

Gość gość
Ta jasne, sperma jako antydepresant. Taka sama "prawda" jak to, ze dziala jak najlepszy krem do twarzy. Debilne teorie wymyslane przez oplacanych naukofffcuf, byle ludziska gzili sie ile popadnie az im seks przesloni wszystko - takimi latwiej manipulowac, stad tyle golizny w tv i wszedzie.

Gość gość
Ludzie nie seksu potzrebuja najbardziej, a bliskosci drugiej osoby. Zycie w pojedynke ma wiele zalet, zwykle jest spokojniejsze, ale wiekszosc z nas potrzebuje drugiej polowki jak powietrza, zeby zyc. Autorko, przemysl to.

Gość gość
Te teksty o s*****e to akurat nasz forumowy erotoman wymyśla :D a nie żadni naukofffcy.

Gość gość
16.54 w końcu jakiś mądry tekst, uzależnienie od seksu powoduje przesuwanie granic moralnych i etycznych, wbrew pozorom jest najgorszłym rodzajem uzależnienia, wielu tzw porządnych ojców rodzin, przyzwoitych obywateli są potworami zdolnymi do maksymalnego zła dla zaspokojenia seksualnego, które rząda coraz większego zwyrodnienia.

Gość gość
A dlaczego ojcowie rodzin nie zaspokajają swojego pragnienia seksu z żoną??? Od tego jest małżeństwo.

Gość gość
Zapanowanie nad ciałem jest wielkim wysiłkiem, ale kto nie potrafi nad nim zapanować nie zapanuje nad umysłem, wolą, charakterem.