Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszaleli wszedzie reklamy swiateczne

Polecane posty

Gość gość

A dopiero polowa listopada.

Gość gość
U mnie w miescie przed centrum handlowym stoi gigantyczna choinka a w srodku wisza bombki:)

Gość gość
Dopiero, to byłoby w sierpniu (zdarzały się już akcenty świąteczne w tym okresie). Mikołajki są za niecały miesiąc.

Gość gość
No i dobrze. Ja mam remont i przy okazji siłą rzeczy generalne sprzątanie i jak skończę to wieszam ozdoby świąteczne ☺ Koleżanka z pracy w weekend zrobiła pierogi, ja po ogarnięciu mieszkania, jeszcze w listopadzie zrobię bigos ☺

Gość gość
I fajnie, przyjemny klimat a kupować nie trzeba!

Gość gość
Kocham ten czas. Za miesiąc juz będziemy odliczać dni do wigilii. Synek juz nie może doczekać się pieczenia pierników, wczoraj pisaliśmy list do Mikołaja. Ja juz zaczynam żyć w innym wymiarze

Gość gość
Jakby nie bylo swiat w grudniu, to polowa ludzi by dostala depresji w tej czesci roku. A tak jakos ciagniemy. Po swietach dzien sie zacznie wydluzac, bedziemy czekac na wiosne ;)

Gość gość
Ja rozumiem święta ale w listopadzie choinki ustawiać to powinno być chyba zakazane bo niesmak bierze ludzi na te hipermarkety

Gość gość
Od lat tak jest, jeszcze się nie przyzwyczailyscie?

Gość gość
a ja mam juz od 2 listoapada choinke w domu i gdyby nie to to popadlabym w depresje a tak chociaz jak wstane i widze ozdoby swiateczne to sie zyc chce

Gość gość
Uwielbiam ten okres.

Gość gość
Od xx lat zaraz po Wszystkich Świętych w tv leca reklamy świąteczne a w marketach stoja juz ozdoby choinkowe . Oczywiście zawsze znajdzie sie jakaś ZASKOCZONA (czyt autorka tematu ) hehe

Gość gość
Wcale nie oszaleli tylko mają dobrze skalkulowane, że ludzie czując nastrój świąt są skłonni wydawać więcej kasy:P taki już jest nasz świat, że wszystko kręci się wokól kasy i w tym celu usiłuje się sterować ludzkimi emocjami a będzie już tylko gorzej i więcej takiej socjotechniki

Gość gość
21:48 No i co z tego, ja np. mam z tego fun, sprawia mi to przyjemność, więc mogę za to płacić.

Gość gość
gość dziś jak to co z tego? :o Ty masz fun a ktoś ma twoją kasę czyli dokładnie to o co chodziło kreatorom. Grunt, że jesteś zadowolona;)