Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stare nicki

Polecane posty

Gość gość

To nie temat hejterski, ale wyjaśnijcie mi coś. Co jakiś czas ktoś narzeka, że kafeteria już się skończyła. Kiedyś można było tu flirtować, a kafe pękała w szwach od z******tych ludzi. Nie kapuję tego. Przeglądam stare tematy i nie mam takiego wrażenia. Z facetów pojawiało się kilku stałych jak koke, in spe, nowy w mieście i cynik plus spamerzy jak wilk. Z kobiet cizia, eve, imperium pod kilkoma nickami i jakieś pomarańczki startujące do męskich nicków anonimowo i proszące o kontakt na priv. To naprawdę takie tłumy? Ja mam wrażenie jakby tu kilka osob na krzyż pisało. Jestem tu nowa i może się nie orientuję, ale zwróciły moją uwagę tematy o dawnych z******tych czasach.

Gość gość
"Jestem tu nowa" :classic_cool:

Gość gość
Raczej w tych narzekaniach i wspominkach przeszlosci.chodzi o czasy jeszcze starsze. Tu.ludzie gniją po 10 lat i czytaja. Jak wywolasz , potrafi.wyskoczyc.nick, ktorego nikt na oczy.nie widzial, bo jest sprzed.lat, a wyskakuje na zawolanie.

Gość gość
Jesteś z nowej gwardii. Widać po nickach jakie wymieniasz :classic_cool: a teraz podaj swój rapszlo.

Gość gość
Jesteś tu nowa i potrafisz wymienić Koke, Imperium, Cynika, których już nie widać. Wilka, który odszedł kilka lat temu. Cizie, która prawie nie pokazuje się. Moim zdaniem jesteś hejterką :)

Gość gość123131
„Jesteś z nowej gwardii. Widać po nickach jakie wymieniasz cool.gif a teraz podaj swój rapszlo.” x Ale na pewno tu mamy kur/wę hejterkę :)

Gość Gucio´
Dokładnie i może hejterka pokaze co potrafi:-D .

Gość gość123131
Hejterka zaraz zes/ra sie jadem, który trzyma w śmierdzącej gębie z psychiatryka :)

Gość gość
Wy macie jakąś paranoję ;) Tylko zapytałam, bo jak przesortuję stare tematy to zawsze był tu syf i kilka tematów stałych nicków pomiędzy zalewem szamba.

Gość gość
Jakie to stare tematy?

Gość gość
"To nie temat hejterski" :classic_cool:

Gość gość
Z naprawdę starych zostali tylko karuzelowcy, ale oni beda zawsze.

Gość gość
Paranoje masz ty. Chcesz wywołać g****oburze hejterko.