Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Pomocy, Oszaleje zaraz sama ze sobą. Otóż spóźnia mi sie okres, co prawda 3 dni, ale zawsze dostawalam szybciej. Jedna sytuacja, ktora moglaby miec wpływ to taka iż chlopak spuścil mi sie na brzuch i nie byl we mnie nawet przez moment, ale zaraz byla akcja chusteczki, nie przenioslabym nic rekami, prawda? Ręce rowniez wytarlam i zalozylam spodnie. A druga to plyn ejakularny, gdzie tez moglam przeniesc wylacznie na rekach, ale zaraz poszlam i sie podmylam wodą. Naczytalam się na internecie o sluzach, teraz mam gesty i bialy mialam juz taki, a przed okresem brazowy, brzuch boli raz nie boli i cisza... Powinnam sie martwic? Bo czasami to az mi się goraco zrobi jak pomysle ze 20 lat i moglabym byc w ciazy. Nie strasznie mnie prosze

Gość gość
Uspokuj sie. Nie naczytaj a naucz sie o sluzach bo dostaniesz nerwicy seksualnej.

Gość gość
Przeraża mnie fakt, że 20 letnie dziewczyny nie wiedzą skąd się biorą dzieci ;(

Gość gość
wiem skąd się biorą dzieci, jestem świadoma, ale gdy czytam o różnych przypadkach, to po prostu widze, że jest taka możliwośc, więc wolałam zapytać niż sama z tym zostać

Gość gość
Jesteś głupia, czekaj sppkojnie na okres a nie wymyslasz

Gość gość
nie jesteś w ciąży...błagam Cię....okres może się spóźniać z wielu powodów. Może po prostu przesunęła Ci się owulacja. Powinnaś zacząć ją sobie wyznaczać.