Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Ktos zamawial meridia od Malgorzata Jar?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy sa orygninalne? Dzialaja? Z sklep medyczny.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zakupi艂am lek u Pani M......,po dw贸ch tyg. 偶adnych rezultat贸w, podw贸jna dawka-zero efekt贸w. Odda艂am wiec tabletki do badania sk艂adu w Instytucie Medycznym.Dziewczyny, kobiety nigdy nie kupujcie lek贸w bez orginalnych opakowa艅.Ku przestrodze innym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziekuje Ci bardzo. No ja niestety kupilam.... Zobacze czy beda efekty czy nic jak u Ciebie. A oryginalne gdzie kupujesz? Ona pisala, ze z pudelkiem nie moze wyslac bo sa nielegalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I co ci powiedzieli w laboratorium? Co jest w srodku? Ja niestety 5 dzien i mega apetyt. Zero efektow!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I co.... Meridia od Ma艂gosi bo te偶 mam zamiar kupi膰 bez oryginalnego opakowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zero efektow!!! Pieniadze wyrzucone! Bralam tydzien i przestalalm bo niewiadomo co w srodku a apetyt ogromny jak wczesniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zamawia艂am. Kapsu艂ki wype艂nione mlekiem w proszku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy macie jakie艣 sprawdzone 藕r贸d艂o gdzie zakupie oryginalne tabletki? Ju偶 powoli trac臋 wiar臋 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny nie kupujcie tego gow,a. ja tez sie skusilam przez internet a dwa lata pozniej zapukala do mnie policja. zlapali ludzi, ktorzy to sprzedawali i przez poczte do mnie doszli. musialam zeznawac na policji a po nastepnym dwoch latach dostalam wezwanie do sadu na swiadka.. nie wiem dlaczego ta sprawa tyle sie ciagnie bo zeznawalam u siebie w sadzie sama a sprawa glowna jest 500 km od mojego miasta wiec nie wiem dokladnie o co sa oskarzenie. w kazdym razie narobilam sobie niepotrzebnych klopotow i do tej pory nie wiem co mi wyslali

Udost臋pnij ten post