Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konto z komornikiem

Polecane posty

Gość gość

Jesli mam komornika siedzi mi na koncie to moge otworzyć inne konto w banku z kartą debetowa

Gość gość
otwowrzyć możesz ale i tak w ciągu kilku dni wejdzie na nie komornik

Gość gość
Ale czy bede mógł karte z debetem wziąść czy nie bardzo

Gość gość
otwórz se w szwajcarii tam mają konta komornicy

Gość gość
bo u nas to niedługo na konta bedzie mógł wejsć każdy z facebooka.

Gość li123
niestety nie bo komonicy maja wgląd do listy banków i poza tym banki powiadamiają na bieżąco komornika jesli otworzysz konto. Możesz jedynie byc pełnomocnikiem do konta

Gość gość
moim zdaniem to nieporozumienie. jak bank nie chce mieć zadłuzonych klientów to niech sprawdzą czy ktos ma długi a nie otwieraja mu konto którego nie mozna zamknąc obracaja zdeponowana gotówką a potem koorfa strzelaja z uchaa do komorników

Gość gość
jak ktos zostawia pieniądze w takim pewnym banku to chyba jest nienormalny. komornik ci zajmuje konto zabiera wszystkie wpływy a oni cie obciążaja za niepłacenie za obsługe kooorfa konta i dopiertlają odsetki. potem jeszcze dla uproszczenia prosza komornika na twoim koncie żeby ci doliczył do długu. kooorfa cyrk jak c****j. nie wiadomo czy sie smiac czy strzelac z procy do tych baranów

Gość gość
Ale jeśli otworze 2 konto z kartą debetowa to i tak nie może mi debetu zabrać który bank mi udzielił

Gość gość
takie banki to ja mam koorfa w głebokiej peeeeźdfzie. ale jak chcesz im koorfa zajrzec w księgowość to nagle kooorfa wielka tajemnica dla dobra klienta. jepane niedorozwoje.

Gość gość
geniusze przestepczosci gospodarczej kooorfa. jepany cwel komornik i drugi pedał dyrektor odzizłu kooorfa. flip i flap koooorfa jepana mać

Gość gość
osamana bin laden i saddam hussajn wsród kleszczy. juliusz cezar i marek antoniusz podstepnej gry

Gość gość
word trade center doliny noteci wieża eifla i luwr pścimia dolenego

Gość gość
karaiby północy złoto sahary i solniczka z pieprzniczką macdonalda

Gość gość
muimy wam zajrzec w księgowosc bluźniercy gwalciciele wielkiej tajemnicy wiary profani komunisci czerwone brygady tamilskie tygrysy!!!! musizmy zajc konto klienta...a prosze bardzo

Gość gość
na c***j tu na banki napadać? wystarczy komornikiem zostać

Gość gość
az mi normalnie żal tych banków by było jakby funkcjonowały w kraju gdzie ludzie maja mózgi podejrzewam, ze chyba musieliby se jomac swoja własna kase zęby wykazaywac zyski o ile pozyczyliby policji na procent kase na ściganie złodziei

Gość gość
to kooorfa jest śmieszne co sie dzieje. jakby ktos spopularyzował silniki na wode to by im sie skończyło to drukowanie dolców z powietrza i maczanie ich w ropie dla niepoznaki

Gość gość
kapitaiści kooorfa jeszcze s¶ednio zakamuflowane filmy kręca o swoich przygodach. kooorfa w jakich rolach tam wystepują to az nie wiedziałem że takie wybitne jednostki istnieja najćześciej wielce pokrzywdzone przez ogólnie rozumiany ogół innych gdzie innośc jest ogólnie rozumiana jako w zalezności kogo trzeba usunac. mają zaciecie artystyczne normalnie. pewnie siedza se w skórzanych fotelach i płaczą oglądając jak wiele wycierpieli w zyciu

Gość gość
Żaden bank nie da ci debetu przy komorniku, bo pewnie jesteś w BIK, BIG, KRD i nie wiadomo gdzie jeszcze, a przy debetach weryfikują klienta jak przy braniu kredytu.

Gość gość
przez to niedorzeczne żeby jakis piertolony l********g z plakietka plus koorfa chodzaca peesda w krawcie mogli se zbankrutowac dowolna osobe kreując mu wedle uznania zadłużenie

Gość gość
ludzie kooorfa ogarnijta sie. przez jakby na nich tupnac to by podskoczyli do góry stukneli sie głowami w powietrzu i spadli na dooopy w wsmietelnym wzajmenym uścisku spowodowanym lekiem wysokości

Gość gość
przez nikt kto sie nie boi pierdnięcia muchy nie zostaje komornikiem i bankierem. komornikiem i bankierem sie zostaje ze strachu

Gość gość
a z czego wynikają wasze długi? bo waszą kase zasysaja kolejni komrnicy w rządzie i bankierzy w troche wiekszym banku.żeby nie było kłótni i wasni to porówno jepia nas wszystkich. a potem mi koorfa jakis cwel orzełka pokazuje i mówi że dziła w imieniu państwa. ja nie wiem gdzie tyo państwo jest ale chyba na jakichs kooorfa slaonach

Gość gość
bankowcy i komornicy dobrze wiedzą ze swiat dzieli sie na bogatych skooorfieli i biednych naiwnmiiaków. świadomie podjeli decyzje o pracy dla tych pierwszych bo sa jepanymi tchórzami

Gość gość
a w dodatku drajcami i dezerterami bo fucha dla nuworyszy. dlatego jak mi jakiś komornik jeszcze raz zamacha orzełkiem przed nosem to go odstrzela za zdrade w tym swojego państwa

Gość gość
a jak mnie jeszcze smie obudzic to bede strzelał ślepakami az sie odwodni przez o***t

Gość gość
to ludzie którzy zaczynają gre w counterstrikea z bomba wodorową i ekranami ochronnymi. taka maja pasje lubia rywalizacje

Gość gość
wyzwania przygode nutke niepewności (czy wcisnac total anihilation czy ekstreme plazma turbo shocker) potem biegaja po tych postatomowych klimatach napiertalaja w mutanty popromienne z miotazcy ognia i wyrzutni rakiet.

Gość gość
krótko mówiąc niedorozwoje umysłowo emocjonalne które osiągneły maksimum mozliwosci w wieku 11 lat a wieku lat 12 zrealizowali juz swoje wszystkie ambicje