Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tak szybko

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem z którym nie wiem jak sobie poradzić. Chodzi o przedwczesny wytrysk mojego faceta. Sprawa mnie już dobija. Kocham go ale też mam swoje potrzeby. Fakt dba o mnie ustami ale świat nie kończy się na oralnych przyjemnosciach. Nie rozumiem faktu że jak pieszcze go dłonią lub ustami to może naprawdę długo ale jak przyjdzie do penetracji to kończy dosłownie po dwóch *****ch... bardzo was proszę o jakieś rady. Każda będzie bardzo cenna. I od razu mówię że dziękuję za komentarze typu zmień go albo coś w tym stylu. Proszę o normalne odpowiedzi. Magda...

Gość gość
Hej Magda. Mój też tak się mną jara, ale nie narzekam, bo za drugim razem to właśnie mnie ciężko jest dotrzymać mu tempa.

Gość gość
A Twoj mąż dlugiego ma napleta?

Gość gość
Od paru miesiecy mam nowego faceta jest przystojny podoba mi sie bardzo sprzet ma dosyc duzy ale jest jeden problem ze bardzo szybko dochodzi a ja sie nawet nie rozgrzeje,a on juz leje. nie wiem co robic

Gość gość
A drugi raz? Nie chcesz chyba powiedzieć, że po 10 minutach jest koniec.

Gość gość
Za drugim razem jest trochę dłużej ale nie na tyle żebym nie mogła mu dotrzymać tempa jak napisałaś. I ja też nie chce żeby nasze życie łóżkowe wyglądało tak że najpierw on musi skończyć później odczekać i dopiero może coś być...

Gość gość
To może najpierw postarajcie się o Twój orgazm?

Gość gość
Napisałam że mnie też piesci ustami. Ale ja nie chce tylko takich orgazmow przeżywać. Czasami chciałabym zasmakować prawdziwego stosunku. Nie wiem jak mu pomóc...

Gość gość
Lubię gdy mi tłumaczy, że kiedy mnie tam poczuje, to nie jest w stanie wstrzymać podniecenia.

Gość gość
nie wiem czy to pomoże, ale mój kolega gdy miał podobnie, czyli czuł, że to już za chwilę, a kobiecie jeszcze potrzeba trochę czasu to mówił, że zaczyna wtedy się celowo dekoncentrować i myśleć o czymś innym np. jakimś problemie albo pracy hehe, wiem że to śmieszne ale jemu podobno pomagało na przedłużenie stosunku. W końcu orgazm zaczyna się w mózgu przecież:)

Gość gość
Problem też tworzy się w głowie, więc może wystarczy się pożądać, bawić i sprawiać przyjemność na różne sposoby? ;-)

Gość Teppic No6
Popróbuj z alkoholem. Ja czasem jak wypiję ze 3 piwa, to z i tak już długiego seksu robi się maraton, bo nerwy są trochę odurzone.

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie