Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie są wasze pasje?

Polecane posty

Gość gość

kiedyś uwielbiałam czytać książki, ostatnio jakąś przeczytałam 2 miesiące temu i tylko do połowy (a zawsze kończę książki) lubię uczyć się języków, słuchać radia w obcych językach, czytać w obcych językach - to też robiłam intensywnie parę miesięcy temu - teraz raz na tydzień lubię chodzić na spacery, ostatnio byłam miesiąc temu, nie chce mi sie wychodzić czas spędzam na oglądaniu youtube i w ogóle się nie rozwijam zainteresowałąm sie trochę modą i polubiłam lumpeksy, ale po tym jak sprzedawczynie były dla mnie trochę niemiłe (też zauważyliście, że często one pracują tam za karę?) to nie lubię już tam chodzić i szukam innych z normalną obsługą, ale w sumie jeszcze tam realnie nie poszłam jedyną radość sprawia mi picie kawy i przygotowywanie zdrowego jedzenia z chłopakiem mi nie wychodzi, bo on chce wreszcie seksu a ja jestem zahamowana i on już traci cierpliwość, jest krok od ucieczki co powinnam zrobić, skoro w zasadzie teraz tylko żyję bo żyję, ale nie mam z tego żadnej radości? co zmienić?

Gość gość
Uwielbiam taniec. Oh od zawsze. Nigdy nie chodziłam do żadnej szkoły tanecznej, wszystkiego sama się nauczyłam. Z tv i YouTube. I książki. Kocham kryminały :)