Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanamatka

Czy moja córka jest chora psychicznie?

Polecane posty

Gość zdesperowanamatka

Witam, od dłuższego czasu moja 17 letnia córka dziwnie się zachowuje. Chamsko odzywa się do starszego brata i do mnie. Nie zależy jej na szkole, wdaje się w bójki, chodzi na wagary i ma bardzo dużo jedynek. Nie chce chodzić do kościoła. Córka nie ma też żadnych zainteresowań oraz przyjaciół. Najbardziej zaniepokoiło mnie to, że zaczęła lubić niebezpieczne narzędzia, typu siekiery, noże, scyzoryki. Zawsze jak jesteśmy w jakimś sklepie ogląda noże z dziwnym usmieszkiem. Odkryłam ostatnio, że swoim szkicowniku ma rysunki zwłok, krwii, jakiś strasznych postaci. :( Nie wiem co się z nią dzieje, czy ona jest chora psychicznie?

Gość gość
Może wpadła w sektę ?

Gość gość
A może jest zwyczajnie brzydka i chce zwrócić na siebie uwagę.

Gość gość
Jak mialam 15 lat tez pyskowalam rodzicom chodzilam na wagary raz nawet ukradłam ze sklepu zgrzewke coca coli własciwie nie wiem po co oceny tez mi sie pogorszyly jechalam na 3 cale liceum jak zdalam mature nie wiem do tej pory i jakos wyszlam na ludzi to jest zwykly okres dojrzewania teraz mam 27 lat pracuje dawno temu obronilam dyplom na UW acha jeszcze zapomnialam ufarbowalam sobie wlosy na fioletowo mialam tez pomysl zeby zrobic tatuaz ale nie bylam pelnoletnia a rodzice sie nie zgodzili mama sie zalamywala tata dawał mi szlabany na wszystko :) spokojnie z tego sie wyrasta moja kolezanka tez nie byla lepsza uciekla z domu bo mama zabronila jej jechac pod namiot na 3 tygodnie w srodku roku szkolnego teraz tez jest normalna ma księgarnie normalną rodzine

Gość gość
Ja bym gówniare zaskoczyla lubi rysowac okrutne rzeczy klin klinem ja bym jej kupila blok sztalugi pastele i niech maluje wiadomo moze ma talent :) a tak serio okres buntu i tyle tylko sie na nią nie wydzieraj bo bedzie sie jeszcze bardziej stawiać nie robi krzywdy sobie i innym wiec nie ma problemu a co do nauki idz do szkoly porozmawiaj z wychowawca powiedz o problemie zalatw korepetycje