Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdziczała dziewczyna. Nie lubi dotyku, nie lubi posuwania znajomości o krok dale

Polecane posty

Gość gość

To już nie pierwszy taki przypadek. Koleżanka z która się spotykam mówi, że nie lubi jak jej mówię coś w rodzaju "będę tęsknić za tobą" itd. Oznajmia wówczas "jesteś moim dobrym kolegą, nie lubię jak ktoś mi takie teksty mówi o tęsknocie itd." Cały czas podkreśla, jak jej to dobrze w strefie koleżeństwa i chyba nie chce żeby nasza znajomość się posuwała dalej. Wiecie co, to ja pierdolę taką znajomośc. Laska całkiem sprytnie gra innym razem "zazdrosną", drażni ją towarzystwo innych dziewczyn wokół mnie, sama nalega na codzienne spotkania, komplementuje mnie itd. No to albo tak, albo siak! Nie mam zamiaru dalej w to brnąć, skoro ona sama sobie zaprzecza. Nie mówiąc już o eskalacji dotyku, którego boi się jak dziecko zastrzyku. Niby go nie chce, ucieka, wyrywa się, ale z drugiej strony sama mnie dotyka, przytula się, obejmuje mnie itd. Zaczyna mnie to już powoli denerwować. Jej się chyba wydaje, że gramy w jakiejś tępej telenoweli, w której każde byle g****o jest sztucznie przeciągane przez setki odcinków. Moja poprzednia koleżanka na początku pozwalała się przytulać i obejmowac, ale na następnych spotkaniach zachowywała się jak poparzona, wręcz wpadała w panikę przy każdym bliższym kontakcie i nie mówię tu tylko o dotykaniu, ale jak usiadłem za blisko niej, albo choćby przechodziłem obok. Niby nikogo nie szukała, dobrze jej było samej, nie była gotowa i inne d**erele, a po paru miesiącach widzę jak się chwali na fb że ma kogoś. W niczym ten koleś nie jest ode mnie lepszy, ba, nawet mniej urodziwy - jakiś taki 4/10, ja natomiast bardziej 7/10. Aha i on nie jest ani bogatszy, ani inteligentniejszy, wręcz przeciwnie - po zawodówce, z ubogim zasobem słów i bez żadnych zainteresowań. Nie wiem gdzie tu jest pies pogrzebany. Kobiety to idiotki, szkoda na nie traciś czas i nerwy :O

Gość gośćp
Dokładnie , idiotki. To jeden z powodów dlaczego jestem singlem.

Gość gość
Olej ją na kilka dni, zobaczysz jak zareaguje :) I nie odbieraj od niej telefonów, nie odpisuj na wiadomości itd.

Gość gość
Może potrzebują czasu?