Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalenie oskrzeli

Polecane posty

Gość gość

Witam mam zapalenie oskrzeli mam brać antybiotyk przez trzy dni, biorę już drugi dzien i poprawy nie ma. Zmieniło się tylko to, że mokry kaszel zamienił się w suchy, duszacy, boli mnie w klatce piersiowej i plecach szczególnie jak kaszle i w środku klatki czuje takie dziwne uczucie jakby ten kaszel był jednak mokry. Czy to normalne przy zapaleniu oskrzeli? To znak, że już wszystko schodzi i wracam do zdrowia czy jednak nie?

Gość rtrr

Warto kupić dla całej rodziny wariant Familino, bardzo wszechstronny, do każdego możliwego leczenia wziewnie. Mi bardzo służy zwłaszcza taka mgiełka z roztworem soli fizjologicznej żeby nawilżyć śluzówkę, dużo lepiej się oddycha potem.

Gość Gość

Polecam nasz Familino, super wybór pod kątem rodziny z dziećmi. Maseczki dla dorosłych i dla dzieci są bardzo wygodne dopasowane, z miękkimi krawędziami także nic się w ciało nie wżyna. Jak to dokładnie wygląda widać na novamed.pl/novama-familino-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja.

Gość Gość

Jak brałam inhalator to ten był najwyżej oceniany w branży Novama Familino by Flaem. Poczytałam trochę o producencie i sama się przekonałam. Mam syna, który często kaszle i bałam się, żeby to się nie przekształciło z czasem w coś poważniejszego. Trzeba jednak szybko reagować, a z płucami naprawdę nie ma żartów.