Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest. przystojny? Do kobiet

Polecane posty

Gość gość
6/10 chciałabym go

Gość gość
Pucek . Pucek .

Gość gość
Jakiś ponadprzeciętnie przystojny nie jest, ale może się podobać. na dziewczynę ma szanse.

Gość gość
co to wg ciebie idiotko znaczy ponadprzeciętnie przystojny? skoro masz ksale 1-10 a a przystojni zaczynaja sie od 8 i kończą na dziesięciu

Gość gość
już sie wam popiertoliło w baniakach od tych cukierni. mże jeszcze zacznij klasyfikowac ponadprzeciętnie przystojnych no przecietnych ponadprzeciętnie przystojnych i nieprzeciętnych ponadprzeciętnie przystojnych. wbij se do tego swojego lachonowatego baniaka ze przeciętny to nie jest pojęcie z dzedziny mody i lansu kooorfa

Gość gość
słowo przeciętny wzieło sie ze słowa przecięty. chodziło o przeciecie lini wykresu jakiejs funkcji najprawdopodobnie stałej y = x gdzie y to średnia arytmetyczna z danych wartości. jak ty tam widzisz przeciętnych ponadtprzecietnych i nieprzeciętnych przeciętnych to koorfa dla mniezagadka jest

Gość gość
ale domyslam sie ze to tak zabieg marketingowy zeby nie trzeba było mówic kolesiom ze sa atrakcyjni. po prostu jednocześnie im słodzisz ale żeby sie nie spuścili z tego szczęscia od razu to zaznaczasz ze sa przecietni w tej atrakcyjności

Gość gość
niedługo zaczniesz stosowac całki i rózniczki kooorfa żeby komus przyznać note. o ilee umiesz oczywiście

Gość gość
sprawa wygląda tak ze jakbyś sie nie gziła przez miesiąc to byś mu osmarkała pepek a jak byś własnie wracała z grupowego smarkania na pempki z klubu to bys już nie miała czym smarkac i co najwyżej wyrwałabyś farmaceute w aptece podczas zakupu sulfarinolu

Gość gość
a jak ma koorfa wyglądac? jak srajcy lampart?

Gość gość
dla was kooorfa kazdy wygląda jak zbity . do czasu aż zacznie machać łapami

Gość gość
takei z was wielkie znawczynie męskich mozliwosci. jakby mu sie przymkneło oko od słuchania waszych smętów to byście powiedziały ze ma lajpo

Gość gość
A co pies cie w tyłek ugryzł, że się tak rzucasz? Zluzuj trochę bo ból d**y i brak dystansu to jedna z najbardziej nieatrakcyjnych cech zarówno u kobiet jak i mężczyzn. Jak się wrzuca swoje zdjęcia do oceny to trzeba potem zacisnąć żeby i przyjąć krytykę na klatę kolego. Jak dla mnie ocenianie mężczyzn, to jest istot ludzkich w jakiejś śmiesznej skali od 1-10 jest w najlepszym razie dziecinne, w najgorszym traktowaniem ich przedmiotowo. A ponadprzeciętny w słowniku języka polskiego oznacza: «lepszy od przeciętnego, przekraczający określoną normę» . Więc chłopak na zdjęciu jest przeciętnie przystojny, nie wyróżnia się na ulicy spośród innych (według twojej skali to pewnie będzie poniżej 8);no chyba że odezwałby się do mnie w taki chamski sposób jak ty - wtedy to byłoby co najmniej -300/10.

Gość gość
Jego zdjęcia latały też na innym forum... Nie wiem, co trzeba mieć we łbie. Chyba trociny..

Gość gość
a co wg ciebie oznacza przystojny? "gorszy" od przeciętnego? mnie c***j obchodzą twoje klasyfikacje denerwuje mnie jedynie manipulacja jakiej sie dopuszczasz

Gość gość
Na chuj wrzucasz swój chomiczy ryj za przeproszeniem skoro krytyki nie jesteś w stanie znieść. Dla niej jesteś przeciętny inna (w co wątpię ale ok) zobaczyć w tobie księcia. Ogarnij się samiec alfa za dyche.

Gość gość
ustaw soobie najpierw jakiś punkt odniesienia. do ogółu męzczyzn wystepujących wprzyrodzie bo to czy ci sie ktos podoba czy nie to nie jest definicja przeciętności. jak równiez żadne u inne wrażenia estetyczne i bodźce seksualne jakie w tobie wyzwala. jest jak jest. robisz se z tego mediane chyba. tam odcinasz skrajne wartosci występujące najrzadziej i masz przecietnych. i nie oznacza to ze jest 50 % szans na to ze ci sie spodobaja

Gość gość
powtarzam ci że mnie nie denerwuje twoje zdanie tylko manipulacja sugerujaca że stan faktyczny jest inny niż faktycznie jest. rozumiesz czy mam ci zrobic kolorowanke żebys sama do tego doszła?

Gość gość
Nie ja to pisałam ale zrób. Co to znaczy że stan faktyczny jest inny niż faktycznie jest? Jeśli uważasz się za mega ciacho to na chuj się pytasz o zdanie? Nikt ci tu nie będzie ego pompowal jełopie.

Gość gość
używając takich słów jak przeciętny nieprzeciętny posługujesz sie językiem którego nie rozumiesz i odwołujesz sie do jakichs bvadań które nie miały miejsca. w ten sposób wprowadzasz w błąd odbiorócw twoich przemysleń i tworzysz swiat który nie istnieje w którym masz magiczna różdżke zmieniającą dowolny parametr świata

Gość gość
dobra inaczej. jaki dla ciebie jest przeciętny samochód którym bys chciała jeździć i dlaczego jest on tylo przeciętnie nieprzeciętny?

Gość gość
Gdyby napisała że jesteś nieprzecietnie przystojny to już byś problemu nie miał. Idź spać dzieciaku.

Gość gość
a jak już sie nad tym zastanowisz to mi odpowiedz na pytanie czy ten samochód jest normalny

Gość gość
wszystko ładnie tylko ze to nie ja wkleiłem tu to zdjęcie. ja jestem znacznie brzydszy i co mi teraz powiesz? ze go bronie bo sie koorfa zakochałem?

Gość gość
A tego mój drogich to ja już nie wiem bo nie znam twoich uczuć :P

Gość gość
serio nie znasz moich uczuć? kobieta która ma dane dotyczące wyglądu męzczyzn oraz badania pokazujące na wykresach reakcje przecietnych kobiet na na każdą cech e wystepująca wpopulacji wszystkich męzczyzn? to koorfa powinnaś wiedziec wiecej niz sam bóg

Gość gość
Mnie matematyka nie kręci. A ty się tak nie spinaj lalusiu bo będziesz w kobietach budził litość i śmiech jedynie.

Gość gość
to jest dosyc skomplikowane kombinatorycznie bo musisz wszystkie kobiety w każdym przedziale wiekowycm kazdej rasy i miejsca zamieszkania odnieśc do podobnych wartosci mężczyzn. masz chyba superkomputer w głowie i dostęp do każdej kamery na świecie oraz podsłuchujesz wszystkie smeciarskie gadki babek o facetach ze wiesz to wszystko.