Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na moim wrogu? Szukam inspiracji. Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Proszę o szczere odpowiedzi. Bez umoralaajniacych gadek aby przebaczyć bo to nic nie da. Wpisujcie pomysły. Jedna osoba bardzo mnie skrzywdzila. Jest to kobieta z mojej rodziny. Pozbawila mnie zdrowia, dochodów, godności. Nigdy nie wybacze jej tego. Co mogę zrobić? Informacje przydatne o niej : kobieta po 30, jedno dziecko, mąż starszy o 26 lat, nie pracująca więc zemsta na tle zawodowym odpada. Jakieś pomysły? Będę bardzo wdzięczna.

Gość gość
o 26 lat? to celebrytka jakaś? :D

Gość gość
Do celebrytki jej daleko. Nie jest celebrytka.

Gość gość
zerwij kontakt na zawsze, ja bym puściła jeszcze kilkanaście głuchych telefonów z zastrzeżonego żeby poirytować i tyle...

Gość gość
wyślij uprzejmy list do skarbówki :)

Gość gość
Myślałam o tej skarbowce bo u niej byłoby to uzasadnione ale czy nie będzie mnie podejrzewać?

Gość gość
przecież chcesz tego, chcesz ją upodlić czy nie?, niech szmata wie że jest tylko zbędnym dodatkiem w społeczności w której obłudnie ćwierka :)

Gość gość
rynsztok

Gość gość
jak ktoś moze pozbawic zdrowia dochodów itd bez twojej zgody na takie działania,to jakis twój władca czy co

Gość gość
ej, no własnie co ona ci w sumie zrobiła?

Gość gość
Nic jej nie zrobisz. Skoro wszystkiego cię pozbawiła to jesteś głupia. Nie potrafisz o siebie zadbać a marzysz o zemście. Siedź w domu i obgryzaj paznokcie nim zrobisz sobie większą krzywdę

Gość gość
Chcesz się zemścić kup jej na bazarze perfum podrobionej marki albo nowego laptopa z Windowsem 95 albo daj jej w prezencie na urodziny trumnę dębową :)

Gość gość
Rozkochaj w sobie jej meza napisz z innego konta wdaj sie w konwersacje podkrec go a pozniej wyslij jej pritn screeny rozmow. Ale musisz to zrobic z glowa umiejetnje tak.by faktycznke go.zainteresowac I by sie wkrecil w ciebie. Mozesz sprobowac zaangazowac do tego kogos obcegoo jesli nie czujesz sie na silach jak I zrobic na odwrot. Ja soba zainteresowac jako faet a poznie prezslyasz wiadomosci mezusiowi:)

Gość gość
Mozesz tez probowac instnuowac ze ktores ma romans tak by wzbudzjc w drugiej stronie podejrzenia. Robic gluche telefony, wsadzic mu.do kieszeni chusteczke z czerwona szminke podrzucic do ich domu brudna bielizna. No dobra prawdopodbnie polowa jest niewykonalna ale jaies lisciki itp pokombinuj cos w te strone.

Gość gość
10:12 podejrzewam, że to właśnie ona odbiła tego mena spajdermena autorce :-D

Gość gość
Weź pudełko po butach. Wyłóż ścianki dokładnie watą. Poczekaj aż będziesz musiała zrobić coś konkretnego. Zamiast iść do WC załatw potrzebę do pudełka. Szczelnie zamknij. Idź na pocztę i wyślij paczkę z niespodzianką. Do środka możesz dołożyć karteczkę z pozdrowieniami i dopiskiem, że od dziś będziesz przysyłać jej wszystko co powinno znaleźć się w WC :-D 🖐️

Gość gość
Pewnie odbiła Mezusia autorce..

Gość gość
"Chcesz być szczęśliwy przez chwilę? Zemścij się. Chcesz być szczęśliwy na zawsze? PRZEBACZ." - Henri Lacordaire

Gość Carycka
Naucz sie sztuki przebaczania

Gość gość
Niestety sprawa jest bardziej skomplikowana niż wam się wydaje ale uprzedzam że nikt nikogo nikomu nie odbił. Jej mąż niestety nie posiada żadnego konta na fb ani instagramie. Dziękuję za wszelkie pomysły do tej pory. I nie życzę nikomu znalezienia się w takiej sytuacji i krzywdy jaka mnie spotkała. I niestety nie zawsze da się siebie uchronić przed krzywda innych osób, gdzie ja nie dałam żadnego powodu aby być tak potraktowana. Niestety złych ludzi jest coraz więcej...

Gość gość
Jeśli nie możesz przebaczyć to poczekaj z zemsta kilka lat zbieraj informacje o niej ta skarbówka tez dobry pomysł ale najlepiej konkret im wyślij. Może wynajmij detektywa a nuz ktoś kogos zdradza w tym związku? Pomysl na czym jej zależy w życiu i co zaboli. I skoro jest skuteczna w działaniu a rozumiem ze tak to staraj się działać zgodnie z prawem żeby się ona nie zemściła na Tobie.

Gość gość
ja raz zemściłam się tak na jednym gosciu - zrobiłam rumor na forum publicznym, że pieprzy swoje studentki (ma 60lat) i faktycznie jest w zażyłych relacjach ze studentkami(ale pewnosci nie mam czy je pieprzy). Urwałam kontakt i wysyłam mu aurę nienawiści, ale nie wem czy to działa. Też przez niego straciłam pracę, byłam praktycznie bezdomna.

Gość gość
możesz się dobrać do męża, bądź dla niego tak miła i wspierająca i pochlebiaj mu, jak żadna inna. Pójdzie za tobą na pewno ją to rozwali

Gość gość
...i rób mu codziennie loda to rzuci szmatę :-P

Gość gość
jak mu zrobisz loda z połykiem, to żonę zwyzywa i dziecku nie da na jedzenie

Gość gość
18:24 od tamtej pory minęło już 6lat. Więc analizuje na zimno, nic pochopnie. Na czym jej zależy? Na dziecku oraz na mężu, a w zasadzie na pieniądzach męża.

Gość gość
To dobrym sposobem będą wszelkie donosy do różnych instytucji w zależności od tego z czego jej mąż ma pieniądze i Ew pogrzebanie w ich związku żeby poczuła zagrożenie

Gość gość
Może jakiś serie anonimów do niego żeby ja o zdradę podejrzewał? Jeśli to realne bo jak siedzi w domu i nigdzie nie chodzi to nie będzie to wiarygodne. Albo pogrzebanie w jej przeszłości?

Gość gość
Na męża jej znalazby się niejeden haczyk a co do pogrzebania w jej związku to nie mam kompletnie koncepcji jak to zrobić.

Gość gość
Oj co do grzebania w jej przeszłości to chyba nie zda to egzaminu. Sprawa u niej wyglądała tak że miała bardzo bogatą przeszłość seksualna, wcześniej miała też męża którego zdradzala z obecnym i innymi . Zaszła z nim w ciążę po miesiącu znajomości i wzięła rozwód. Obecny mąż niby nie był pewien czy to jego dziecko ale ostatecznie uznał dziecko. Potem mówił że jej przeszłość go nie interesuje bo liczy się tu i teraz.