Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zemścić się na moim wrogu? Szukam inspiracji. Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie nalać ich wszystkimi możliwymi donosami i anonimami skoro obydwoje maja taka przeszłość to cos w tym prawdy i tak będzie a nuż trafisz akurat idealnie

Gość gość
Czy jest wierząca? Trudno stwierdzić. Generalnie żyła zawsze bezboznie ale jak trzeba było to ręce do Boga składała i do kościoła biegala. Taki typ fałszywy.

Gość gość
Dopek a autorka aż nogami przebiera żeby go odbić i do kasy się dorwać :-D

Gość gośćSYLWIA
czasem nie chodzi o opinie otoczenia tylko o zwykłą prawdę i sprawiedliwość,wiem coś o tym bo sama to przeżyłam mimo że mój jest moim pierwszym i jedynym.Zrobił krzywde i mnie i naszemu dziecku,nie zasługuje na nas a zwłaszcza na syna ,kiedy ja byłam mu wierna od początku aż do końca to on szmacił się z innymi.Jestem bardzo wierząca osoba i wyznqję azasade że jeśli w całym swoim życiu poszło się z jedną osobą do łóżka to już nigdy o nikim innym i o sexie z innym nie moze być mowy,niestety mój mąż jest niewierzący a przy tym rozwiążły ,zawsze taki był,nie raz się bałam ze czymś mnie zarazi.

Gość gość
Jeżeli chodzi o mnie to ostatnia rzeczą jaką bym chciała to jej mąż. Uwierzcie mi, że facet wygląda staro i koszmarnie. Poza tym jestem w związku małżeńskim i nie zdradzam.

Gość gość
Ktoś pytał o ich finanse. A więc facet prowadził kiedyś firmę, która niedawno zlikwidiwal. Chyba miał też jakieś problemy właśnie ze skarbowka. Ale otworzył nowa pod nowym szyldem i działa nadal. W międzyczasie przepisał wszystkie swoje nieruchomości na dorosłe juz dziecko z pierwszego związku. Pewnie żeby wierzyciele nie dobrali się do majątku za stare dlugi. Aż sama zdziwiłam się że nie przepisal na nią.

Gość gość
Dostałaś tu wiele proozycji musisz cos wybrać i zastosować nikt tego za ciebie nie zrobi

Gość gośćSYLWIA
20.56 ty jesteś nie wierząca zgadłam?nie wolno nikogo obrażać z powodu wiary.tak nie można,Nie wiesz czy udaje nie wolno ci w ten sposób nikogo oceniać.ja też chodzę do kościoła i wcale nie dla ludzi tylko z potrzeby serca i z ogromnej miłośći do Boga.Sumienie by mnie gryzło gdybym nie poszła na mszę.Przykazanie jest"Pamiętaj abyś dzień święty święcił" jesteś katoliczką?Zyjesz wg.przykazań?

Gość gość
No to skoro ma problemy lub miał to wal śmiało z donosami - skarbówka ZUS PiP itd

Gość gość
Tak dostałam wiele propozycji, z których na pewno skorzystam. Dziękuję bardzo za pomoc. Jeżeli jeszcze przyszloby wam coś do głowy to piszcie.

Gość gość
Pytanie tylko czy anonimy rozpatrza? Miejmy nadzieję że tak.

Gość gośćSYLWIA
21.03 to on był w jakimś pierwszym związku? widać że z niego też niezłe ziółka.jak można przepisać na dorosłe dziecko ?a ona o tym wie? przecież jest żoną z nią dzieci nie ma czy jak?Matko.,nigdy bym się z kim takim nie związała

Gość gość
tylko uważaj bo życie pokazuje że tacy ludzie mają grubą skórę i nie przestraszą sie byle czego a często takie rzeczy wracają rykoszetem nie do osoby która skrzywdziła ale do tej która chce się zemścić

Gość gość
On już jest przed 60. Więc chcąc nie chcąc miał wcześniej też związek zanim ja poznal. Między nimi jest 26lat różnicy. I faktycznie przepisał nieruchomości na starsze dziecko ale to raczej do obejścia przepisów podatkowych.

Gość gość
Jakich dochodów cie pozbawila ?godnosci w jakim sensie nic nie rozumie

Gość gość
Gościu już bardzo dużo napisałam. Uwierz mi że nie chciałabyś być na moim miejscu.

Gość gość
a może po prostu pozew cywilny o naruszenie dóbr osobistych -nikt nie lubi po sądach chodzić zwłaszcza jeśli się go pozywa o odszkodowanie nawet jeśli nie wygrasz na sali sądowej można wiele spraw rozwiązać tylko trzeba mieć na to pieniądze

Gość gość
wiem że często do takich ludzi strzelić z armaty (pozew sądowy) to inaczej śpiewają nawet o zwykłe przeprosiny czasami warto

Gość gość
Rozwazalam pozew ale brak dowodów. Nikt nie będzie chciał zeznawac ani się mieszać. Poza tym nie chciałbym już jej oglądać.

Gość gość
chciałbym?

Gość gość
"Rozwazalam pozew" "Poza tym nie chciałbym" ludzie to pewnie ta od 3 kropecek ;-) ps. mszczą sie tylko ludzie słabi i przeważnie po jakims czasie dostają rykoszetem

Gość gość
Piszę z autoslownikiem. Nie przesadzaj.

Gość gość bzykający jarosław
provo na bank a nawet na 2 banki :-P

Gość gość
Nie Wiem po Co do dyskusji włączyła sie nasza naczelna wierząca, czyli gość Sylwia. Sylwio - w jednym z twoich wynurzeń o twoim życiu pisałaś, ze zaszłaś w ciąże przed ślubem - to gdzie to zycie wg zasad wiary katolickiej?

Gość gość
Znajdź dobrego retuszera niech ją zrobi w photoshopie naturalnie w najbardziej krępujących sytuacjach, wrzucaj na neta i wysyłaj jej linki. Jeśli ma życie społeczne/facebook/instagram to tym lepiej. Wrzuci fote, retuszer przerobi na plus 15 kg, trądzik i zmarchy, wrzucasz pod postem taką fotę z dopiskiem oryginał i ma wiochę na wszystkich znajomych. Podaj jej dane na portalach erotycznych, noszonemajtki i takie pierdoły.

Gość gość
Dzięki :)))

Gość gość
tak jej radzicie .a nie wiecie dlaczego pozbawila ja dochodow (zdrowie to rozumiem przez nerwy stracila) ale z jakiego powodu .moze ten starszy maz byl jej mezem i dlatego czuje sie skrzywdzona. prosi o rade jak sie zemscic .ale nie wiemy po czyjej stronie jest Prawda-i jaka? autorka chce sie zemscic a moze miala jakies (lewe) dochody albo chodzi o meza.nie podrzegajcie kobitki bo moze cos glupiego zrobic i bedzie zalowac.niech sie okresli co do rodzaju krzywdy-dlaczego??

Gość gość
21:23 nie zgadzam się ludzie którzy krzywdzą muszą ponosić konsekwencje swoich czynów na tym polega dorosle życie czasami trzeba dac komuś nauczkę a może inaczej trzeba myśleć o sprawiedliwości i tutaj jest ten problem że pewnie wszystko odbyło się w białych rękawiczkach na granicy prawa jak to zwykle bywa

Gość gość
Czytajcie temat a potem się wyoowiadajcie. Jak już pisałam nikt tu nikogo nie odbił nikomu. Jej mąż nigdy nie był moim partnerem, mężem etc. Ten mężczyzna pozostaje również poza moją strefą zainteresowań. Czy wszystkie krzywdy musicie sprowadzać do zawodów miłosnych? Uwierzcie mi że są również inne problemy i sytuacje. Gość z 21:32 dziękuję za zrozumienie.

Gość gość
Aha lewych dochodów nigdy nie miałam. Zawsze w życiu byłam aż za uczciwa i może to był błąd.