Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarka951

Olejek do skórek i paznokci

Polecane posty

Gość klarka951

Czy któraś z Was używa olejku pielęgnacyjno - odżywczego do paznokci i skórek z Sensique. Polecacie? Potrzebuję czegoś naprawdę skutecznego na suche skórki

Gość gość
Olej jak olej, dla mnie taki sam jak masa innych podobnych, a próbowałam już różnych. W końcu poszłam po rozum do głowy, przestałam przepłacać za takie "specjalne" olejki, skórki wokół paznokci nawilżam zwykłym krem z mocznikiem do stóp a z olejków wcieram taki, którego używam też do włosów (najczęściem mam domową mieszankę, czasem czysty lniany, czasem babydream... ) i dopiero po tym jest o niebo lepiej.

Gość Maj0rksa
ja używałam i polecam, a też już przerobiłam sporo tego typu preparatów. Dość szybko się wchłania, nie jest bardzo klejący i szybko odżywia skórki :) kolejny plus to cena - jest stosunkowo tani, a dzięki aplikatorowi używa się go dużo wygodniej niż zwykłej oliwki w dużej butelce ;)

Gość gość
U mnie się nie sprawdził w ogóle, miałam wrażenie, że wręcz jeszcze bardziej przesusza :O

Gość minnie7875
musisz sama przetestować, każdy ma inna skore i co innego na niego działa, jak widać z powyższych komentarzy u jednych zadziałało, a u innych nie. u mnie tez się sprawdził, ale moje skorki są tylko trochę przesuszone od magnezji, wiec z tym poradził sobie świetnie. pozdrawiam

Gość olivvkaasd
ja tam polecam, odkąd używam tego olejku z sensique to problem z suchymi skórkami odszedł w nie pamięć ;] z tego co pamiętam to jest kilka rodzajów tego i u mnie najlepiej sprawdza się ten zielony :)

Gość gość
Nie warto wydawać na olejki z metka. Z pestek moreli jest dobry. Taki z rossmana mały.

żaden olejek... kup sobie lepiej taką wegańska oliwkę z Eveline. Nie tylko działa na skórki, ale dodatkowo wzmacnia paznokcie. Odkąd ją stosuje to nie mam problemu ani ze skórkami ani z łamiącymi się paznokciami