Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popiszę chętnie z dojrzałą kobietą

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie, najlepiej mężatką, nie najlepiej odnajdującą się w małżeństwie, jednak pragnącą pozostać jedynie w internetowym kontakcie. Szczere, otwarte rozmowy na każdy temat, wymiana doświadczeń

Gość gość
Rzucaj temat,jestem męźatką.

Gość gość
A kim jesteś autorze, wiek, rejon ?

Gość gość
ja rzucam temat,jak chcesz to napisz jarkem9@O2.pl ile masz lat ( przepraszam za pytanie,ale chciałbym wiedzieć z kim mam do czynienia) czy rozważałabyś realnie coś w rodzaju przyjazni z kimś,młodszym,nie dla ciebie,komu byś się podobała,ale nie wyobrażałabyś sobie zdrady

Gość gość
Nie pisz do niego, on jest z policji! :O

Gość gość
jako że ja dobiegam 60tki proszę brać poprawkę na wiek :) aby było o czym rozmawiać :) oczywiście że nie liczę na spokojną wymianę poglądów tutaj bo to raczej niemożliwe zainteresowane Panie zapraszam na maila anonimgal58@o2.pl -autor-

Gość gość
Szkoda że nikt nie odpowiedział...

Gość gość
Co takiego chcesz pisać, źe tylko na@, a moźe popiszemy tutaj mając wszystkich gdzieś..

Gość gość
nie chodzi to czy sobie coś robię z opinii piszących ale po prostu w momencie kiedy dyskusja toczy się w najlepsze trolowanie i spam psują przyjemność z konwersacji... Poza tym wymiana maili czy komunikator bardziej przypomina rozmowe

Gość gość
Szkodą, źe tak myślisz myślałam, źe pogawędzić sobie na forum . Jestem kobietą po 40 i chętnie wymienię się własnymi spostrzeźeniami. Wybór zaleźy od ciebie.

Gość gość
Spostrzeżeniami na jaki temat ?

Gość gość
A jaki temat cię interesuje, wymienimy się naszym doświadczeniem.

Gość gość
Skoro jesteśmy na ero to chyba właściwym byłoby coś z tego zakresu... Może dlaczego więcej panów skarży się tutaj na unikanie bliskości prze ich panie niż odwrotnie. Czy to obiektywne spostrzeżenie czy może panowie bardziej otwarcie odnoszą się ze swoimi żalami niż panie. Najczęściej dzieje się tak w sformalizowanych związkach? Czy papier zmienia coś w relacjach?