Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dobrze ze się Wkurzyłam?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak pojechał w ten weekend ze znajomymi do innego miasta, nie odzywał się przez cały weekend sam, wiem ze się upił bo widziałam na Snapchat, które wstawiał. Nigdy wcześniej tak nie robił, to była decyzja podjęta z dnia na dzień. Dodam ze wcześniej jak ja mu proponowałam to twierdził, ze nie ma kasy, a na wypad z kolegami zorganizował w jeden dzień. Bardzo się Wkurzyłam, tym bardziej ze ci koledzy są takimi d****arzem trochę. Zrobiłam mała awanturę na co on powiedział ze ma zamiar tak robić od teraz bardzo często a jak mi nie pasuje to mogę go zostawić. Myślicie ze przesadziłam, ostatnio dawał mi często podteksty ze brakuje mu seksu i nie mam do niego takiego zaufania już.

Gość gość
Również bym się zdenerwowala

Gość gość
Powiedz mu żeby spadał do parku liście grabić

Gość gość
Zerwij z nim przez SMS!

Gość gość
Ale ja pytam powaznie

Gość gość
Masz rację. A co on myśli jesteś tylko do dawania dópy?! Dno.

Gość gość
Tez uważam ze to trochę słabe

Gość gość
Bardzo dobrze, ciekawe czy on byłby zadowolony gdybys ty tak z dnia na dzień zniknęła

Gość gość
Jemu nie zależy, ma Cie w d.. E i pewnie jest z Tobą dla seksu a teraz sobie zapewne pouzywal, bo nie sądzę że byli tam sami kumple...Szuka okazji do zerwania więc unies się honorem i zerwij. Jeśli Nie zerwiesz teraz ro wkrótce on Cie zostawi i dopiero wtedy będziesz się czuła jak g... No.

Gość gość
Szczerze mówiąc... to się wydarzyło jakoś czas temu, a on ze mną już zerwał :( a ja się zadręczam, ze to przez to ze się wkurzylam

Gość gość
On szukał tylko pretekstu do zerwania. To jasne że mu nie zależało skoro z Tobą nie chciał jechać, szukał wymowek a z nimi pojechał od razu, jakos kasa się znalazła na wyjazd... może tam nawet wyr... L jakąś panienke. I Ty jeszcze się obwiniasz że się wkurzyłas?!

Gość gość
Mam taka naturę, ze zawsze winie za wszystko siebie...

Gość gość
Koniecznie go przeproś inaczej sumienie cię zagryzie na amen i nigdy więcej się na misiów nie Wkurzaj :(

Gość gość
Nie kpij z niej, nie byłaś nigdy zakochana?

Gość gość
Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją żeby na popijawie z kolegami ktoś poznał jakąś panienkę. Najbardziej prawdopodobny scenariusz to taki, że leżał pijany a koledzy o mocniejszych głowach pisali na nim napisy, ustawiali puste puszki , wkładali papierosy do nosa i robili sobie z nim zdjęcia. Zamiast robić mu awanturę powinnaś mu współczuć. Picie z kolegami to nie zakupy czy kobiece pogaduszki przy kawie. To jest prawdziwa męska rywalizacja i survival czyli walka o przetrwanie nie rzadko z elementami kaskaderskimi. Na koniec trzeba jeszcze znaleźć drogę i doczołgać się do domu jak podróżnik do oazy a tam 200 decybeli szczęścia czyli ty Ale co wy o tym możecie wiedzieć

Gość gość
Ze co? Większych głupot nie czytalam

Gość gość
gość dziś Ze co? Większych głupot nie czytalam Nie ukrywam że zrobiło mi się przykro, mogłaś to jakoś delikatniej ująć :(

Gość gość
No bo to głupoty, ewidentnie widać ze facet coś ukrywa a ty o jakimś survivalu

Gość gość
Opowiedziałem jak wyglądają męskie wyjścia na wódkę a co ci mówi twoja wyobraźnia nie wnikam bo to nie na moją głowę

Gość gość
To że w jeden dzień znalazł sie w innym mieście pijany nie musi wcale oznaczać że coś ukrywa Nie można go też za to obwiniać być może to nie była w ogóle jego decyzja. Grupa mężczyzn potrafi bardzo silnie wpływać na identyfikujące się z nią jednostki.

Gość gość
Ależ wódka jest dla ludzi, tylko "trza ją umić pić" i wiedzieć z kim się pije Żadna sztuka utytłać się jak świnia w chlewie ze świniami :P

Gość Jarosław Andrzejewski
Źle. To FACET ma rządzić w zwiazku. Tak żyli nasi przodkowie, na tym opiera się nasza kultura, nie możemy tego zaprzepaścić. W islamie za coś takiego mogłaby spotkać cie karta, wiec uważaj dziewczynko :)

Gość gość
Na szczęście to nie islam

Gość Jarosław Andrzejewski
No cóż, fala Islamu zalewa europe, dotrze to tez do nas :) Zobaczymy, co wtedy ;)

Gość gość
Jarosław Andrzejewski dziś A twoja wyzwolona kultura na czym się opiera?

Gość gość
Jarosław Andrzejewski dziś Facet a nie wie, że żeby rządzić trzeba wygrać wybory a dziewczynki to poszukaj sobie w burdelu - tam za kasę możesz sobie porządzić :classic_cool:

Gość gość
Bardzo dobrze

Gość Krwawa Lena
Komisja europejska powinna przegłosować rezolucję i wprowadzić zasadę jeśli wygra w polsce prawica rządy obejmuje lewica. Bo inaczej do d...y jest taka demokracja

Gość gość
Nie trzeba na popijawie z kumplami poznawać nowych panienek, wystarczy że się gdzieś jest w mieszanym towarzystwie,z kimolami i tzw. Kolezankami ;)