Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mamuśka

USG 25 tydzień pomocy !!!!

Polecane posty

Gość Przyszła mamuśka

Cześć Dziewczyny !!! Jestem tu pierwszy raz. Więc jestem w ciąży w 26 tygodniu ciąży, w 22 tyg miałam robione USG wraz z mężem chcieliśmy poznać płeć naszego maleństwa lecz dziecko miało tak złączone nóżki że niestey nie udało sie określić płci. Lekarz kazał mi w 25 tyg więc poszłam, USG było wykonane szybko dziecko miało rozłożone nóżki i lekarz oznajmił że na 90% będzie chłopiec i chodzi o to że ja na tym USG nic nie widziałam żadnego siusiaczka tylko jakby jajeczka ale słyszałam że to mogły być opuchnięte wargi sromowe dziewczynki . Pomocy KOBITKI MOJE co wy widziałyście na swoich USG i czy mój lekarz napewno miał racje ????? POZDRAWIAM MAMA

Gość gość
Z początku wpisu myślałam ze coś stało się dziecku i potrzebujesz pomocy i pomyślałam ze jak tylko będę wiedzieć to chętnie pomogę. Ale ty durna babo gowno cię obchodziło czy dziecko zdrowe byle żeby dziewczynka. NIE NIE MA SZANS NA DZIEWCZYNKĘ ty pustaku jeden. Będzie chłopczyk na jego nieszczęście urodzi się w rodzinie pozbawionych uczuć wyższych gdzie dla jego matki nie liczy się dziecko tylko jej chore wystane z d**y marzenia o córce.

Gość gość
skoro lekarz stwierdza, że na 90% to pewnie tak będzie. A ja myslałam, że będe miec chłopca, a na usg wyszło, że dziewczynka. pewnie ty myslalaś ze bedziesz miec dziewczynke i tez jestes w szoku

Gość gość
skoro na 90 procent chlopiec to chlopiec teraz juz w tym tyg dobrze widac na usg wiec o pomylke trudno,u mnie od razu stwierdzil ze dziewczynka i tak zostalo

Gość gość
jak chłopiec na usg to będziesz miała syna -gratulacje

Gość gość
26 tc- 90% dziewczynka, w 31tc jednak chlopiec. W drugiej ciazy lekarz najpierw mowil ze chlopiec, ale od razu poprawil, ze to jednak pepowina miedzy nogami i potwierdzil dziewczynke.