Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Filipku jesteś miśku??

Polecane posty

Gość gość
Mnicha odcieli od neta, to akurat nie żart. On to potwierdzi. Zresztą wejdź w jego ostatni wpis.

Gość gość
On jest hetero. Wiele razy był zakochany w użytkowniczkach z tego forum i kręcił z nimi na privie, więc nie rób sobie nadziei.

Ja tez jestem hetero i wcale nie musze "sobie robic nadziei". My się bardzo polubilismy, mamy takze kontakt poza tym portalem. Mielismy sie nawet spotkac w realu. Tylko teraz tu znikl i nie wiem czemu. Musze do niego napsiac tam.

Gość gość
Ty jesteś gejkiem, który roi sobie, że wyhaczy zdesperowanego, przystojnego hetero, któremu nie wychodzi z kobietami.

Gość gość
Widocznie ma cię gdzieś skoro się nie odzywa, wiem, że np. z anią z forum cały czas pisuje na privku.

Gość gość
czyli ty jesteś zdesperownym gejem, skoro nie wychodzi ci z facetami, a twierdzisz, że lepiej dogadujesz się z kobietami? :D

Gość gość
Heterykowi "fajni" faceci nie są potrzebni do niczego więcej prócz kumpelstwa.

gość dziś ja jestem tym fajnym człowiekiem :) nie wychodzi bo nie chcą a przecież do tego trzeba chcieć chyba? czy twierdze ze lepiej z kobietami sie dogaduje, gdzie tak pisze? chociaz to prawda :P skoro jestem kobietą to chyba naturalne :)