Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawiść do policji

Polecane posty

Gość gość

dhgfhfgh

Gość gość
wybij sobie z głowy szukać pracy na komendzie.

Gość gość
jak nie jak tak!nienawidzę

Gość gość
na komendzie same pijaki ćpuny złodzieje i zboczeńcy wolę normalne towarzystwo

Gość gość
23:24 i kulsony

Gość gość
Co oblałeś testy .

Gość Ja_Dyzio
uważają się jako 'nadludzie' , przez Polaków są uważani, jako 'podludzie' , kto trafił do Nich na Komendę to wie, że zniszczą każdego fizycznie i psychicznie w kilka godzin , znęcając się fizycznie nad delikwentem pokazują, że lubią tę robotę , ze zdrowego zrobią chorego , z chorego zrobią trupa bez żadnych skrupułów , podobno nadal IPN szuka szczątków gen. Nil i szczątków Pileckiego , Szkopy przed Nimi stawali na baczność , tak się bali żyjących ale polska 'tfuu' Policja korzysta z tych możliwości, że z porządnych Polaków nagle robią bandytów i przestępców a motyw mordowania Polaków traktują , jako pobudzenie ciśnienia przy pierwszej kawie, uważam to całe towarzystwo za bezmyślnych morderców Polaków i wiem, Oni się szczycą z tego, że zamordowali pijanego kierowcę , którego gonili kilka kilometrów po drodze asfaltowej i nagle wjechał do stawu i się utopił w aucie , jasne , przypnij sobie kolejną gwiazdkę do munduru DEBILU !

Gość gość
Jeśli cię ktoś na ulicy zapyta o godzinę albo o coś innego ,to zatrzymasz sie czy będziesz uciekał . Bo mam nadzieje źe masz czyste sumienie i jesteś w porządku .