Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe zeby facet sie nagle wycofal?

Polecane posty

Gość gość

witam Was bardzo serdecznie i mam nadzieje, ze kobietki tutaj mi coś doradzą bo juz się tym martwię i nie wiem co mam robic :( Bylismy ze soba dosc dlugi czas bo rok czasu. Pozniej on wyjechal za granice na kilka miesiecy. Utrzymywalismy codzienny, lub prawie codzienny kontakt. Jednak jak byl tutaj w PL, to ukladalo sie nam roznie. Ale jak byl ten czas rozlaki to kontakt byl dosc intensywny. Pisal i mowil, z enie moze sie doczekac przyjazdu, mialam wrazenie, ze mu bardzo na tym zalezy. A teraz jak wrocil to dzisiaj caly dzien sie nie odzywa, ja do niego napisalam wieczorem - nie odpisal :( Co zdarzalo sie wczesniej, ale rzadko, ostatnio raczej wcale. Teraz czuje jakis taki niepokoj, ze on sie wycofa przed samym naszym spotkaniem... Jest to mozliwe? Bo mam złe przeczucia nie wiem czemu :(

Gość effen
Oczywiście, wszystko jest możliwe. Póki co olej to, a przynajmniej postaraj się sama nie wychodzić z żadnymi telefonami i wiadomościami. Jak będzie chciał to sam sie odezwie. Nie panikuj!

Gość gość
autorko: nagle sie wycofal ? :D wyjal malego z twojej pipi przed wytryskiem ? :D

Gość gość
Staram sie nie panikować , ale dzisiaj przypanikowała troche, bo jak zawsze sie odzywał po kilka razy dziennie, tak dzisiaj nagle cisza i brak odp. na mojego smsa, co prawda mogl np. odsypiac. Ale i tak się marwtwię :( Co prawda wczoraj wieczorem zadzwonil i rozmowa byla przyjemna,zartowalismy i na koniec tez milo sie pozegnalismy. Ale jakos w glowie mi sie to nie miesci czemu bylby taki steskniony i nagle sie wycofal? Co prawda bylo juz tak ,ze nie odpisal ,ale ostatnio jak byl za granica odpisywal raczej zawsze i raczej szybko. chycba ze spi albo nie spojrzal do telefonu..ja juz nie wiem

Gość gość
Moze nie chce sie dzielic z Toba forsa z zagranicy co?