Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrotka111

Filmiki naszych dzieci

Polecane posty

Kochani! Jestem mama 20 msc Natanka <3 od dnia jego narodzin zmieniło się wszystko ! Często mi się zdarza że chodzę jak najęta i filmuje jak dzielnie sobie radzi w tym dużym dla niego świecie  Też tak macie??  Uwielbiam wracać do momentów jak był taką małą kruszynką, jak zaczynał smakować pierwsze potrawy i było krzywienie się i plucie  jak zaczął stawiać pierwsze kroki! Są to niesamowite momenty w życiu Rodziców i chciałabym mieć pamiątkę i mój zbiór robi się na prawdę pokaźny  Reasumując chciałabym miec tutaj takie miejsce byśmy mogli dzielić się swoimi zdobyczami, każda mama chce się czasem pochwalić swoim dzieciątkiem i jest to jak najbardziej normalny odruch! Znajdą się tu tacy rodzice? Macie jakieś śmieszne, ciekawe poczynania Waszych pociech? Zachęcam Was do wrzucania, komentowania i oglądania  Jako pierwsza zapraszam Was do oglądnięcia naszych poczynań, stawiamy dopiero "pierwsze kroki" ale obiecujemy że z czasem się rozkręcimy <3 https://www.youtube.com/watch?v=AYpmNH8JIiY Zapraszam!

Gość gość
Nie, nie jestem niestabilną emocjonalnie wariatką. Te procesy są naturalne. A umieszczanie zdjec dziecka w internecie tjest nienormalne.

Gość gość
Wrotka, my wolimy film Kulson