Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama w potrzebie

Mój syn jest gejem i ma chłopaka

Polecane posty

Witam serdecznie, jestem mamą 17-letniego Marka. Niedawno oświadczył mnie i mojemu mężowi, iż jest gejem i przyprowadził do domu swojego chłopaka. Nie wiedziałam jak na to zareagować. Po prostu nie mogę w to uwierzyć. Ale podejrzewam, że może być to po części również moja wina, ponieważ jakoś półtora roku temu syn namówił mnie na zakup takiej chińskiej książki z obrazkami, on to nazywa mango. Ogląda jakieś dziwne bajki i ogólnie mówi różne dziwne rzeczy. Być może to właśnie od tego stał się taki dziwny i został gejem. Jednak wbrew moim oczekiwaniom, ubiera się jak normalny chłopak. A co do męża to nie mam słów, on nie widzi w tym problemu, rozmawia z synem normalnie, jakby nic się nie stało. Byłam już u księdza i poprosiłam go aby porozmawiał z moim Markiem, ale to nic nie dało, a syn tylko zaczął się wypierać tego, że to nie jego wina, że on nie ma na to wpływu. Pomóżcie, nie wiem co robić. Jak przekonać syna do zmiany zdania, ponieważ nie chciałabym go wyrzucić z domu.

Gość Namysłów opolsk wojew
Idź z nim do psychologa on pomoże tobie twojemu synowi i mężowi się z tym uporać wiem coś o tym bo z różnych powodów byłem już u wielu psychologów więc on wam pomoże :)

Gość gość
Wiem, iż data jest nieaktualna, ale znalazłam ten post przypadkiem i cholera, wyrzucić syna z domu, przez jego orientację seksualną? Powinna Pani zaakceptować, tak jak Pani mąż to, że syn woli mężczyzn, a Pani nigdy nie doczeka się wnuków i nie wierzyć w głupie kościelne, bądź serialowe stereotypy, zwane Typowym Gejem, ponieważ jak można oceniać kogoś po tym jak się ubiera? Pierwszy lepszy człowiek na ulicy, co według Pani nie wygląda na homoseksualistę, może nim być. Gej to nie obcisłe spodnie, kolorowe włosy i szelki, bądź różowe ubrania. Poza tym przecież to dobrze, że Pański syn jest szczęśliwy ze swoją miłością, czy tego Pani nie chce? Coraz bardziej denerwuję mnie brak tolerancji w Polsce oraz opinia kościoła na owy temat. Poruszając temat Mang — powinna Pani najpierw dowiedzieć się w co takowej się znajduję, a nie uważać, że to właśnie one zmieniły Pani syna. Manga to po prostu japoński (nie chiński, jebana [chociaż... jednak nie, ponieważ sprawy łóżkowe Pani syna, są chyba dla Pani ważniejsze] hipokrytko!) komiks, ludzie je czytają, przez ich ciekawą, oryginalną fabułę. Nie poto, aby każdego z nas zmieniły w homoseksualistów. Tak samo, te Pani bajki, zwane Anime. Proszę zauważyć, iż homoseksualizm to nie choroba, a pociąg do tej samej płci, więc niegrzecznie mówiąc, a właściwie pisząc, proszę skleić pizdę i nie wpierdzielać się swojemu, prawie dorosłemu synowi w sprawy łóżkowe oraz zająć się swoim mężem, ponieważ na starość raczej coś pani odjebało i go pani zaniedbuję, marnując czas na pisanie takich bezsensownych pytań, bądź dzieląc się swoją opinią tutaj. A jeśli chodzi o kociół oraz księdza — co Pani da jakaś jebana woda święcona? Z tego co pamiętam, uczą nas od najmłodszych lat, że Bóg kocha każdego z nas tak samo, każdy jest sobie równy, niezależnie od płci, orientacji czy wyglądu. Rozumiem, iż przez Pani kółko różańcowe, nie jest pani w stanie zaakceptować syna, bo, Boże jaki wstyd (proszę wyczuć tą ironię), ale nich chociaż Pani spróbuję go tolerować, ponieważ naprawdę, wyjście z szafy nie jest takie proste, jak każdemu się wydaję. Przy okazji — prędzej może Pani pójść do psychologa z Pańską homofobią, niż z orientacją dziecka! Odpowiadając na Pani ostatnie pytanie — nie zmieni Pani na siłę jego orientacji, ponieważ tego nie wybieramy, po prostu bardziej kręcą go męskie narządy płciowe (co nie znaczy, że wskoczyłby byle komu do łóżka!), niż piersi, czy wagina. Jeśli w jakimś stopniu Panią urodziłam (co za pewne zrobiłam, ale mówi się trudno), to sorry not sorry, ale takie jest moje zdanie na ten temat.

Gość gość
niech se będzie gejem, jego życie, odwal się

Gość gość
Znam rodzinę gdzie 2 jest gejami córka lesbijka a druga zmieniła płeć. Ciesz się.

Gość gość
to prowo jest przeciez..

Gość gość
gość dziś Znam rodzinę gdzie 2 jest gejami córka lesbijka a druga zmieniła płeć. Ciesz się. > no i hooj, przynajmniej nie produkują dalej przeludnienia planety, niech robią co chcą

Gość gość
"gość dziś Znam rodzinę gdzie 2 jest gejami córka lesbijka a druga zmieniła płeć. Ciesz się. > no i hooj, przynajmniej nie produkują dalej przeludnienia planety, niech robią co chcą " x Srenia, nie przeludnienia, to całe przeludnienie to wymysł. To raz, a dwa - pary homo też mogą mieć dzieci. Lesbijki normalnie zachodzą w ciążę, a geje np. za granicą wynajmują surykatki.