Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŁÓDŹ BIURO RACHUNKOWE

Polecane posty

Gość gość

cześć potrzebuje na cito sprawdzonego biura rachunkowego, nic online, tylko na miejscu, umiem korzystać z przeglądarki, ale przeglądarka nie opowie mi o swoich doświadczeniach dotyczących współpracy z danym biurem, moja firma jest świeża na rynku, księgowa która mnie prowadzi dostała ofertę stałej pracy i musi pozbyć się wszystkich swoich dotychczasowych klientów, prosze o informacje!

Gość gość
frazy ksiegowy łódź, księgowość łódź, ksiegowy łódzkie, biuro księgowe łódź, nic nie dają? moze korzystasz ze zlej przegladarki hhahaha

Gość gość
To koniecznie sprawdź http://www.compo-system.pl przy Franciszkańskiej. Współpracuję z nimi już od kilku lat i są naprawdę bardzo rzetelni. Nie boję się o żadne niedopatrzenia. Polecam!

Gość gość
aha, i zapomniałam dodać, ze działalność nie jest rejestrowana więc tylko osoby zainteresowane pracą w szarej strefie i większa kasą przekazywaną pod stołem

Gość kamilałódź1
eh te małe trolle na kafe, które zaśmiecają wątki.. od prawie roku współpracuję z firmą Dorwin, to jest takie kombo usług księgowych - masz pełen pakiet obsługi tj ksiega przychodów/rozchodów, rozliczenia pracowników, ewidencja środków trwałych z resztą opis usługi masz tutaj - http://dorwin.com.pl/2016/08/22/ksiegowosc/ ale też zajmują się monitoringiem i windykacją z czego ja również korzystam no i wiem, że prowadzą bardzo dobrze porady finansowe i prawne, ja co prawda jeszcze nie potrzebowałam , ale wiem, że bardzo rzetelnie są przygotowani do odpowiedzi na większość pytań, nie napiszę, że na każde, bo nikt nie jest alfą i omegą, jeżeli czegoś nie wiedzą to nie wprowdzają w błąd, zawsze działają w intresie klienta, tutaj na pewno tak jest, bo mąż korzystał, a ja tak jak pisałam sama nie potrzebowałam wsparcia w swojej działalności. Mam nadzieję, że pomogłam :) Pozdrawiam

Gość kotmałka
A dlaczego nie online? Dla mnie najlepsza opcja, wszystkie dokumenty przesyłam mailowo do tax care, rozmawiam z ksiegową głównie telefonicznie. Góra raz na miesiąc jadę do oddziału, jaka oszczędność czasu i pieniędzy.

Gość kamilałódź1
To co to za różnica, czy biuro jest ksiegowe skoro ja w Dorwi też wysyłam dokumentację mailowo i rozmawiam z księgową telefonicznie? ;) Na szczęscie już nie ma takich wycieczek jak kiedyś, że trzeba było wszystkie dokumenty dostarczyć. W ogóle zaczyna się odchodzić od archiwizacji dokumentów papierowo i to jest w ogóle doskonała opcja jak dla mnie, zawsze całe biuro mam pod ręką :)

Gość gość
Ja korzystam z biura rachunkowego www.abmconsulting.com.pl. Prowadzą księgę rozchodów i przychodów w mojej firmie, sporządzają sprawozdania finansowe itp. Jestem bardzo zadowolony, bo robią to dobrze i terminowe, a ja mam mniej na głowie.

Gość Michał z Łodzi

Witajcie. I ja dodam swoje 3 grosze w tym temacie.

Jakby ktoś szukał mogę powiedzieć dobre słowo na temat Halszki (http://wwww.brhalszka.pl). Prowadzą mi księgowość od kilu lat (ryczałt) i współpraca jest na wysokim poziomie. Znajdują się koło rynku Bałuckiego więc można wpaść przy okazji zakupów w sobotę 🙂 Niestety wymaga to wcześniejszego umówienia się.