Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uspokojcie mnie

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym się dowiedzieć jakie jest prawdopodobuenstwo tego że jestem w ciąży, kochałam się bez prezerwatywy ale nie doszło do wytrysku. Nie było to długo bo z 10 minut i był to nasz pierwszy raz Okres mam dopiero za 2 tygodnie więc nie sugeruje się tym Nie mam powiekszonych piersi, zgagi i tm podobnych jedynie czuje się jakaś ciężka i czasami chce mi się wymiotować ale myślę że to moje wymysly albo ze stresu

Gość gość
Uspokój się. To ze stresu. Nawet gdybyś zaszła to jeszcze za wcześnie na objawy. Ale głupotą jest to co zrobiłaś. Nawet jak nie dojdzie do wytrysku to można zajść w ciążę. Trochę wiedzy by Ci się przydało. Osobiście znam dziewczyny którym po pierwszym razie spóźniał się okres

Gość gość
Prawdopodobieństwo jest 50/50. Albo jesteś albo nie jesteś. I nie mogę się powstrzymać - co ty robiłaś na biologii skoro nie wiesz podstawowych rzeczy o fizjologii? nie wiesz, że że przed wytryskiem wydzielana jest substancja, która też zawiera plemniki? nie słyszałaś o prezerwatywach? Jak można być tak głupią, żeby planując pierwszy raz się nie zabezpieczyć? Na marginesie - powiększenie piersi pojawia się w 2-3 miesiącu, a zgaga gdzieś około 6 (o ile w ogóle)

Gość gość
Boże widzisz i nie grzmisz :/ dziewczyno mamy 21 wiem i jeśli nie chcesz ciąży to się zabezpieczaj. Jeśli chłopaka był pierwszy raz to pewnie popuścił z wrażenia.

Gość gość
Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 www.netporadnia.pl