Gość gość Napisano Listopad 16, 2017 Hej! Miesiąc temu do mojej pracy przyszedł nowy facet. Wpadł mi w oko, więc w pracy starałam się jakoś nawiązać kontakt, miałam wrażenie, że mnie lubi. Tylko pracujemy na innych piętrach i rzadko się widujemy i ciężko spokojnie pogadać, więc po miesiącu stwierdziłam co mi szkodzi i nawiązałam znajomość na facebooku, napisałam z jakimś głupim pretekstem a on pociągnął rozmowę. I tutaj mam do Was pytanie. Odpisał, zagadywał o inne rzeczy i tak gadamy już 4dzień. Tylko nie non stop, tylko co parę godzin... Sama nie wiem co o tym myśleć, bo rzeczywiście jego na tym fejsie nie ma, wiem, że ma dużo dodatkowych zajęć, a jak już odczyta to zawsze odpisze, mówi, że gdzieś tam był, co robił. Dłużej gadamy ok 24, zdarza mu się już nie odpisać i zawsze rano piszę, że już zasnął. Z jednej strony mam wrażenie, że jakby chciał to by więcej pisał, z drugiej pyta jak mi dzień minął, nawiązuje do tematów wcześniejszych, jest miły, komplementuje mnie.. Ogólnie nie jest jakiś mega pewny rozrywkowy facet, raczej spokojny, poukładany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach