Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi mężowie mają jakieś preferencje co do waszych zewnętrznych narządów?

Polecane posty

Gość gość

Generalnie faceci zazwyczaj wolą pulchne bułeczki, a jak to u was jest jak macie wejscie na wierzchu? Zaakceptowali to? Serio pytam. U mnie nie jest najgorzej, mam małą szparke i chce uzupelnic wargi kwasem. Jednak czuję sie przez to niedowartosciowana...

Gość gość
Skąd wiesz co wolą faceci? Ja się nigdy nie zastanawiałam. Mam zwyczajną. Mąż mówi że jest piękna. Ale ja nie wiem co się komu może tam podobać. Najważniejsze dla mnie że on jest zadowolony

Gość gość
Mąż mi mówił ze jego koledzy tez nie lubia takich 'motylkow'. Wiec myslalam ze wszyscy.

Gość gość
No ja nie wiem może masz rację. Ale myślę że tu się nie ma co przejmować. Ja nie mam cycków ani tyłka. Mój mąż lubi okrągłe kobiety więc nie wiem co on we mnie widzi. Ale jak mnie chciał to co się będę martwić czymś czego nie zmienię

Gość gość
Nie pytam go o to. Nie ma tam nic do podobania, więc nie zawracam sobie tym głowy. On nie narzeka, z tego co widzę.

Gość gość
Raz miałam faceta, którego właśnie to kręciło, że mam taki duży motylek. Cóż, rzadko kiedy to analizowalam.

Gość gość
Nie mam pojęcia co "wolą" facecie i nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby się nad tym zastanawiać, o operacjach nie mówiąc. Jeszcze nie zwariowałam :P

Gość gość
Mój woli fakt, ze mam damskie narządy ;)

Gość gość
Najbardziej to wolą chętne, ciepłe i wilgotne. Reszta to rzecz drugorzędna.