Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY! Mój mąż ma pół wzwod!

Polecane posty

Gość gość
Przyprowadź koleżankę gwarantuje że na jej widok mu stanie na baczność, znudzenie małżeńskim sexem, ma ochotę ale ileż można oglądać ten sam film, w końcu się znudzi.

Gość Cooliberek
Idź z nim do lekarza,to nie jest normalne

Gość gość
Też stosowałem iqman i moim zdaniem nie ma teraz lepszego środka na poprawienie erekcji jak właśnie te tabletki

Gość gość
Moim zdaniem nie ma obecnie lepszego środka jak IQman jeżeli chodzi o poprawę potencji. Przynajmniej na mnie zadziałał on idealnie

Gość gość
Jak dla mnie idealnym rozwiązaniem jest w takim przypadku zastosowanie IQman. Uważam, że obecnie nie ma lepszego środka na potencje

Gość gość
Moim zdaniem nie ma lepszego obecnie środka jak IQman jeżeli chodzi o poprawienie erekcji. Obecnie nie mam już problemów w tym względzie

Gość gość
Zgadzam się co do iqman, sam brałem te tabletki i jak dla mnie toich działanie określiłbym jednym słowem rewelacyjne. Zresztą, żona tez teraz twierdzi, ze takich orgazmów jak teraz tonie miała już dawno, może zaraz po ślubie...

Gość gość
Jak dla mnie iqman to jeden z najlepszych środków jakie można obecnie kupić w celu poprawy potencji i w sumie to wszystko. Sam stosowałem, wiec wiem jak dobre są efekty

Gość gość
Masz całkowitą rację, IQman jest bardzo skuteczny, mi on pomógł. A co do erekcji, bo o to głównie mi chodziło, to uważam, że jest to bardzo skuteczny środek, mi w każdym razie pomógł.

Gość gość
Zgadzam się, że IQman jest obecnie najskuteczniejszym środkiem wspomagającym męskość. W każdym razie u mnie skuteczność "przerosła" oczekiwania i to w pełnym tego słowa znaczeniu

Gość gość
Moim zdaniem iqman to jeden z najlepszych środków poprawiających potencję jakie można legalnie kupić... Do tego cąłkowicie na naturalnych składnikach, co dla mnie było ważne

Gość gość
Raczej by łem dość sceptyczny jeśli chodzi o różne środki na potencję, ale ostatnio sam zacząłem coś takiego brać. Tabletki IQman. Świetnie się po nich czuję. Nawet po całym dniu w robocie, gdzie ostatnio naprawdę nie miałem ochoty na sex, teraz wracam do domu i mam dużo energii. Żona zadowolona, zaspokojona, spokojniejsza.

Gość gość
Bardzo dobrze zadziałały na mnie tabletki dr Penigreat. Nie podbijają specjalnie ciśnienia, ale czułem się po nich bardzo dobrze, a jak dziewczyna mnie dotykała to już czułem, że jestem gotowy. Wcześniej z tym bywało różnie, a po tabletce za każdym razem normalny stosunek.

Gość gość
Eron Plus to genialne rozwiązanie dla mężczyzn, którzy są niezadowoleni ze swojej seksualnej sprawności i pragną czerpać jeszcze większą przyjemność w łóżku. http://nplink.net/0RBfjEmN