Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile ważą i mierzą wasze 4 miesięczniaki?

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj z synkiem na szczepieniu, ma 4 miesiące i 1 tydzien, 70 cm długości i 8 kg wagi, jak jest u Was dla porównania?

Gość gość
Mój synek wczoraj skończył 6 miesiecy i waży 6.5 kg 66 cm jest drobniutki . Urodził się w terminie została waga 3 kg .

Gość gość
Autorko, masz giganta :)

Gość gość
O ja, moja corka ma rok i mierzy 75 cm. Jaka byla waga urodzeniowa Twojego dziecka?

Gość autorka 33333
Jak się urodził ważył 3800 a mierzył 56 cm.

Gość gość
a czy karmisz mm? moja kolezanka urodziła córke z podobna wagą do mojej, 100 g było róznicy. Ona karmiła piersią 2 tygodnie po sn a ja 2 miesiace po cc. Efekt jest taki że miedzy naszymi dziecmi jest 5 mcy roznicy i 1 kg roznicy! jej corka w wieku 3 mcy wazyla ponad 6700 kg, moja starsza o 5 mcy wazy 7700kg, mysle że to też kwestia dawania mleka matki a raczej jak długo karmimy

Gość gość
Podobnie do twojego.

Gość gość
Mój jak miał 4 miesiące ważył 9,5kg. Miał 76cm długości. Teraz ma 5,5miesiaca i dobija prawie do 10kg. Urodził się jednak duży, 61cm długi i 4kg wagi. Karmimy się mieszanie. Trochę kp i trochę mm..

Gość gość
To moje dziecko na rok miało 9,5kg...

Gość autorka 33333
Karmię modyfikowanym, piersią karmiłam tylko miesiąc po cc. Syn je Bebilon Pepti bo ma skazę białkową. 4 Miesiące i 9,5 kg i 76 cm to dopiero gigant :) Znajomych synek w wieku 3,5 miesiąca ważył 9kg a do tego miał 4 zęby- autentycznie, karmiony mm.

Gość gość
Moja córka za tydzień skończy 5 miesięcy, dwa,tygodnie temu ważyła 6700, nie wiem il mierzy. Tylko kp

Gość gość
Moj 4 mies.ponad 8,5 kg i 66 cm...na piersi. To niby jak mam odchudzic?:-)

Gość gość
Nie da się odchudzić takiego maluszka. Zacznie siedzieć, zajmie się bardziej zabawkami i poznawaniem otoczenia to niemowlęce fałdki zaczną znikać.

Gość autorka 33333
Powiem Wam, że ten mój chłopczyk 8 kg i 70 cm długości to nie wygląda na otyłego, pewnie przez ten wzrost, jest długi i jakoś to się rozchodzi , wygląda na normalnego bobasa, bez pucułowatych policzków i wiekszych fałdek, za to ten znajomych synek , który w 3,5 miesiącu ważył 9kg , tylko nie wiem ile długości to widać było że pulchne bobo.

Gość gość
No moj maly nie jest tez puculowaty. Jakos ta waga sie rozchodzi. Jedynie nozki takie wieksze. Ma apetyt, to mu nie bronie. Jak glodny, to potrafi sie wydrzec:-) Mama 66 cm.