Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunęłam ciąże

Polecane posty

Gość gość

Nie oceniajcie mnie pochopnie. Mialam partnera 2.5 roku, na końcu naszego związku zaszłam z nim w ciąże. Wiedziałam, ze nie mogę urodzić tego dziecka, nie chciałam go i on tez by nie chciał dla naszego związku nie było już ratunku, nie wie i nie wiedział nic o tym. Usunęłam dziecko. Powiedziałam o tym mojej jak myślałam „przyjaciółce” mam 19 lat, nowego chłopaka którego traktuje poważnie i nie chce go stracić. Czy powinnam mu o tym powiedzieć? Jak on na to zareaguje?

Gość gość
A co nas to obchodzi rob se co chcesz

Gość Słodka Paskuda
trzeba się było zabezpieczyć!!!!!

Gość gość
nie mów! mloda jestes, cale zycie przed toba, mysl na przyszlosc

Gość gość
Moge tylko odpowiedziec, co ja bym zrobila sama. Zabralabym ta tajemnice do grobu. I sama zmierzylabym sie z poczuciem winy i z zalem, bolem. I porazka, bo wybor tego czlowieka byl porazka i usuniecie ciazy, to tez porazka wynikajaca ze zlego wyboru faceta. To jest traumatyczna sytuacja. Nie jest to wyrwanie zeba madrosci. Nikogo nigdy nie obarczylabym ta wiadomoscia. Zaczelabym zycie od teraz. Z glowa i wielkim poczuciem odpowiedzialnosci. Oczywiscie mozna zarzucic mi, ze moj nowy partner nie wiedzialby o tym i to nieuczciwe. To argument, ktory odepre w ten sposob. Czy nowy partner napewno jest krysztalowy i z sercem na dloni wyznalby wszystko??? To historia, z ktorej mozna wyciagnac tylko wnioski. Ona niczemu by nie przyluzylaby sie w nowym zwiazku. To wisialoby nad toba, jak miecz. By w krytycznej chwili uciac ci glowe. Staraj sie nigdy nie powtorzyc tego bledu. Nigdy. Glupcem urodzic sie nie jest wstyd. Wstydem jest umrzec glupcem. Pozdrawiam Elena

Gość gość
I co teraz