Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałem wczoraj wieczorem zespół serotoninowy, bałem się ze umrę

Polecane posty

Gość gość

nie spałem całą noc, to wszystko przez psychiatrę, dał mi leki które wzajemnie na siebie oddziałują, za duże dawki a ja chudzielec jestem, miałem źrenice jak złotówy, jakbym się naćpał ecstasy, puls 120-150 całą noc masakra juz chcialem na pogotowie dzwonic

Gość gość
a jakie objawy psychiczne? miałeś hipomanię? i zmień lekarza, to jakiś konował. Wiadomo, że nie można łączyć ze sobą dwóch leków zwiększających serotoninę.

Gość Kasia888887666666666666666
no cóż :P co nas to obchodzi zboczeńcu jak każdy po co użalać się nad sobą zwierzęta faceci toż też zdychają :P

Gość gość
Bóg chce żebyś zdechł

Gość gość
hipomanie tzn miałem ogromny natłok myśli, straszne pobudzenie, wysoka temperatura kolo 39 stopni i jednoczesnie było mi zimno, lodowate stopy i dłonie, nudnosci, pocenie sie jak na pustyni, zaschnięte gardło usta, cięzko mi się oddychało jakbym mial na plucach worek z cementem , ból głowy z tyłu czaszki taki ucisk, wiem ze to nadciśnienie nawet nie mierzylem zeby sie nie denerwowac bardziej w ulotce jest by nie łączyć z innymi lekami ssri a ten huj mi to dał , mowilem ze biore to i to, nie dosc ze dawka jak na chłopa 100 kg to jeszcze nie wolno tego lączyc

Gość gość
odstaw te leki jeżeli za jakiś czas znów będziesz potrzebował serotoniny to weź jeden z nich w mniejszych dawkach. a tak w ogóle to polecam naturalne SSRI - nalewkę z dziurawca lub ekstrakt w kapsułkach - działa nie mniej skutecznie od leków, wiele osób poleca

Gość gość
setralina buspiron - w ulotce tego przeczytalem ze nie wolno laczyc z ssri, lekami na migrene i MAO

Gość Jacuzzi
gość 12.14 - jak taką nalewkę zrobić? Można kupić dziurawiec w aptece?

Gość gość
można kupić w aptece zrobić tez, choć się na tym nie znam, szczerze mówiąc ale w necie jest sporo przepisów

Gość gość
ja kiedyś brałem parogen jako stały lek i miałem chwile słabości wzmocniły mi się lęki i objawy psychosomatyczne i wziąłem hydroksyzynke, a to zamiast mi pomóc to mnie tak ścięło że byłem jak zdechnięty, całą noc na łóżku siedziałem bo spać sie nie dało, we łbie mi się kręciło rzygać mi się chciało, no czułem się jakbym wypił pół litra wódki na raz, dopiero chyba rano po piątej zasnąłem ale jak się obudziłem to nadal do końca dnia byłem jakiś taki nie do życia. Ale jak brałem na początku samą hydroksyzyne bez parogenu to było ok, potem po jakimś czasie miałem inny lek bo parogen nie działał i też się naciąłem z hydroksyzyną i też zdychałem cały dzień. Natomiast lorafen to nigdy z żadnym lekiem nie dał dziwnych skutków i zawsze świetnie działał. No ale na szczęście to już za mną, leków już nie biorę od około 8 miesięcy i jest ok ;) zreszta pomogła mi terapia a nie leki

Gość gość
I jak się teraz czujesz?

Gość gość
kto?

Gość gość
No autor a k***a kto?

Gość gość
Tak ci j***e w głowie, że nawet nie ogarniasz pytań?

Gość gość
Ja sie czuje do d**y, odwodniony jestem, zero apetytu, zjadlem kanapke i mam ochote ją wyrzygać, cala noc nieprzespana ale nie tykam kawy i nic pobudzającego, nie bralem juz dzis lekow, sram na to leczenie, nic to nie pomaga tylko ma skutki uboczne, w lustrze wygladam jakbym przeleżał pijany po imprezie w rowie, brudny głodny i skacowany

Gość Jacuzzi
gość dziś i 12.53 dziękuję za odpowiedź

Gość gość
Uważaj, najlepiej odstawić wszystkie, absolutnie wszystkie leki. Bo coś mi się widzi, że psychiatra próbuje cię wyleczyć z hipochondrii, a na to jedynym lekiem jest duuuuużo słońca. Najlepiej plaża dla naturystów. I jazda na rowerze. Naprawdę.

Gość gość
Napisz coś wiecej to będzie mozna ocenić czy dasz rade bez farmakologi czy nie.Mimo że jestem psychoterapeutą to nieoficjalnie twierdzę że z wielu problemów da sie wyjść samemu. Jaka diagnoza? Jakie objawy,od kiedy? sytuacja rodzinna,finansowa?

Gość gość
dziurawca nie mozna łączyć z setraliną!! Ludzie, ogarnijcie się! Porady lekarskie na forum internetowym? Autorze- idź do innego lekarza, nie ma żartów

Gość gość
Mojej mamie lekarz przepisał silne leki na nadciśnienie, mimo ze brała inny lek na nerwice który tez obniza cisnienie, spowalnia, mama przyszla z tabletkami na wizyte i lekarz widział co bierze, nie zainteresowal sie , nie sprawdził tylko przepisal, po 3 dniach mama zasłabła w autobusie, tak jej cisnienie spadło , mowila ze czula sie jak pijana i nagle usnela urwał sie jej film