Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąpy kochanek

Polecane posty

Gość gość

Melka 57 wczoraj [11:36] Mój żonaty i dzieciaty kochanek zaprosił mnie do knajpy. Kupił dla nas 1 , słownie:jedno piwo , Bo on pije tylko 1 łyczka, bo prowadzi samochód. Później napomknął coś o intymnym kontakcie. Zgodziłam się ,a on zawiózł mnie do lasu !!!! w listopadzie i zapytał przed czy mam ze sobą prezerwatywę. Nie jesteśmy już razem a znajomość skończyłam już w styczniu ,jak sytuacja się powtórzyła. gość wczoraj [11:38] Chyba oszczędzał na zabawki dla dzieci. gość wczoraj [11:53] Powiedz mu, że nawww.igortreneronline.pl trwa konkurs i za własną przemianę można wygrać dziesięć tysięcy złotych. Może jak będzie bogatszy, to nie będzie taki skąpy oczko.gif gość wczoraj [12:09] To zabrał cię w krzaki w listopadzie i ty się zgodziłaś? Nie szanujesz się sama to i on cię nie szanuje. Jednak jako darmowa prostytuta powinnaś mieć zabezpieczenie w torebce. gość wczoraj [12:11] To że nie pije jak prowadzi samochód , to mu się akurat chwali. I że nie wydaje na d******* to też pozytyw. Zawsze coś zaniesie do domu. Dzieciom zabawki a małżonce choróbsko. REKLAMA gość wczoraj [12:24] Odpowiednio cię wycenił tylko piwa szkoda. Melka 57 wczoraj [12:44] Nie dokuczajcie mi . I tak jest mi przykro że taki cham i skąpy prostak , że nawet na hotel go nie stać. Sam się skarżył , że zona nie chce z nim spać. Na nic go nie stać to kochanki też nie będzie mieć. Melka 57 wczoraj [12:45] Nie dokuczajcie mi . I tak jest mi przykro że taki cham i skąpy prostak , że nawet na hotel go nie stać. Sam się skarżył , że zona nie chce z nim spać. Na nic go nie stać to kochanki też nie będzie mieć. gość wczoraj [12:46] Samo to, że zostałas kochanka świadczy o tobie. Kochanki są jak k***y tylko darmowe, więc się nie dziw, że zabrał cię w krzaki, jak zwykła dziwke. Nikt ci po głowie, za to głaskać nie będzie. Sama sobie winna jesteś. Melka57 wczoraj [12:55] Nie oceniajcie mnie , Ja zdecydowałam za siebie. Ale co myślicie o tym sknerze ? Czy to nie j....ty facet? gość wczoraj [13:13] Czego ty od faceta chcesz? Dobrze, że ci zapłacił za piwo. To ty powinnaś mu jeszcze browar zafundować. Durna c....a. gość wczoraj [13:18] Kochanki są darmowe. Ewentualnie one powinny dopłacać. gość wczoraj [13:24] Szkoda każdej złotówki. gość wczoraj [13:27] To jakiś gówniarz ten twój kochanek. Co ty w nim widziałaś? A może chociaż był dobry w te klocki? Jeśli nie. to ty się ośmieszyłaś, nie on. gość dziś [07:39] Na ciebie to szkoda pieniędzy. Wiadomo że dasz za darmo , nawet obciągniesz gdzieś w lesie. Powinnaś mu zapłacić że stworzył ci możliwość poru......nia a nie tak za darmo miałaś przyjemność. Inaczej musiałabyś zapłacić jakiemuś za ru..ko i dyskrecję. Zgłoś

Gość gość
Powinien jeszcze zażądać od ciebie zwrotu kasy za paliwo i użytkowanie jego samochodu. Tak więc ciesz się, ze miałaś darmową wycieczkę do lasu z atrakcjami :D

Gość gość
Powiedz mu otwarcie ile się należy

Gość gość
Jak mu powie to więcej jej do tego lasu nawet nie zabierze

Gość gość
Ile ty masz lat babo ,że za piwo idziesz z chłopem do lasu ? Taka determinacja więc pewnie 50+ . Już cię nikt za darmo nie ruszy?Trzeba cię upić?

Gość gość
To nie był żaden kochanek, tylko facio co chciał ry,,,,,nka, Nazywasz kochankiem wszystkich , którzy cię przelecą w lesie?

Gość gość
Nic się nie szanujesz sama , to nic dziwnego, że nie szanują cię inni.

Gość gość
Kochanek oddaje kasę żonie i ledwo mu na fajki starcza

Gość gość
i prawidłowo :D

Gość gość
dziś Aaa to o tą kasę chodzi? Nie twoje pieniądze szmato, więc spadaj na szczaw liście pompować. Możesz tylko 10 groszy raz w miesiącu dostać za obrobienie fujary. :D

Gość gość
Dziwka chce brać kasę jak k***** a nazywać się kochanką