Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oziębły facet po seksie

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem w tych sprawach doświadczona, więc zastanawia mnie czy normalne jest, że po wytrysku facet traci ochotę na czułości? Przykro mi jak zaraz po seksie robi się taki oziębły i nie wiem czy to typowe, czy może jestem mu potrzebna tylko do jednego.

Gość gość
Chcieć mu się nie musi ale mógłby inaczej się zachować. Widocznie spuszcza z krzyża i ma cię gdzieś.

Gość gość
No właśnie on taki jest, że nie widzi daleko poza czubek własnego nosa :( Kiedyś mu lekko zwróciłam uwagę, to dawał jakieś słabe tłumaczenia o zmartwieniach itd. Ale jak się do tego zabieramy to zmartwień nie ma.

Gość gość
Większość jeśli nie wszyscy tak mają:P już chyba taka biologia. I zdradzę wam tajemnicę. Jest niemal 100% skuteczny sposób żeby facet odzyskał wigor, chęci na czułości, może jeszcze więcej seksu. Wiem, że to dla was trudne może wręcz niemożliwe... trzeba mu dać spokój na kilka - kilkanaście minut. Jak tego nie zrobicie to po seksie, nawet udanym, nie będzie miłych wspomnień tylko kłótnia i fochy.

Gość gość
Bzdura. Każdy facet jest inny .poprzedni owszem szedł szybko spać ale nie odwracal się do mnie tylkiem tylko zasypiał przytulony .obecny partner może mnie jeszcze głaskać i godzinę albo zrobić mi jedzenie do łóżka .wszystko zależy od faceta ale i od kobiety także.

Gość gość
A jeśli chodzi o taki seks w ciągu dnia, nie taki po którym się idzie spać?

Gość gość
Mój chłopak uwielbia się przytulać po seksie! Mimo, że nasz seks jest zazwyczaj dosyć ostry i w trakcie często padają wulgarne słowa to już po wszystkim jest mega czuły i opiekuńczy. Leżymy sobie tak mocno przytuleni i rozmawiamy przez długi czas :)