Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona141414

Brak okresu

Polecane posty

Gość Ilona141414

Witam , mam 20 lat , w ostatni tydZień czerwca miałam normalna miesiaczke , potem dostałam infekcji intymnej z której sie Od razu wyleczylam , w dni plodne kochałam się z chłopakiem i skończył we mnie , 2 tygodnie pozniej (a 4 dni przed planowana miesiączka) dostałam plamien brazowych , czasami byla krew ze sluzem bezbarwnym , trwało to dokładnie 3 miesiace , każdego dnia , nie miałam miesiączki te 3 miesiace , czasami mnie jajniki kuły , bolało chwilami podbrzusze , jak jadłam ciągnęło na wymioty , schudłam 10 kg prawie w ciągu miesiaca bez ćwiczeń i diety , a teraz przytylam 4 kg .. Często w nocy łapią mnie skurcze w lydkach , drętwienie mi palec u stopy i boli czasami tak nagle pachwiny, dosc często ide do łazienki .. Prawie 2 tygodbie temu plamienia sie skończyły i dostalam "miesiaczke " która trwała 4 dni i byly to jakby krwotoki , miesiaczke zawsze miałam 8 dni i wyglądała całkiem inaczej , test ciazowy robiłam , ale zrobiony został zle bo zalałam to woda i jak wysechl dopiero , wyszli 2 kreski , jedna prawie nie widoczna , a druga rozmazana . nie mam możliwości zrobić narazie następnego ani isc do lekarza , czy moze to byc ciaza ? Bo jak tak to prawie 4 miesiąc by był , a ja nic nie widze Po sobie (nie jestem szczupła , mam brzuszek gruby od zawsze ) , lekarz jak najszybciej będzie to mozliwe to pojde , prosze o pomoc , a nie chamskie odpowiedzi , Dziekuje. Ps ta 4 dniowa miesiaczka skonczyla sie jak skończyły się bole podbrzusza (lekkie)

Gość gość
Pirwsze nauka a potem konsumpcja piz.y.

Gość gość
To nie może być prawda.

Gość gość
Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. tel.: 586 915 915 www.netporadnia.pl